19:58 Porodica Zajedno su 70 godina i svake večeri rade ovo: Stari bračni par ne može da zaspe bez posebnog rituala, to je tajna duge ljubavi
10:38 Porodica U braku sam 20 godina i nikad nisam delila krevet sa mužem: Ispovest koja menja sve što znate o vezama
11:52 Horoskop Ko će se opako razočarati u ljubav do kraja februara? Ova 4 znaka bolje da skinu svoje ružičaste naočare, ne piše im se dobro
13:49 Ispovesti Hoće da mu rodi dete: Imam 22 godina, a moj dečko 47, stariji je od mog tate, bojim se da li će moći da me prati
09:07 Porodica Muškarce izluđuju ove navike: Dobre žene to znaju i zato nikada ne rade 7 stvari u vezi, bez problema izbegavaju neprijatnosti
09:59 Horoskop Zaljubiće se do ušiju, za njih će februar zaista biti pravi mesec ljubavi: 3 znaka Zodijaka će pronaći srodnu dušu, desiće se prekretnica u vašem životu
21:30 Poznati Za njim sve žene lude, ali mu je jedna manekanka ukrala srce: Ko je devojka Aleksandra Zvereva?
10:09 Porodica Srećni parovi se kunu u ove savete: Ljubav će biti čvrsta kao čelik godinama zahvaljujući njima, uverite se i sami
12:42 Horoskop Odlepiće od ljubavi, zaljubiće se do ušiju, možda završe i kod matičara: 3 horoskopska znaka će imati sudbonosni susret u januaru, obratite pažnju
08:35 Porodica Sitnice mogu da unište ljubav: Povedite računa o 3 stvari pre nego što započnete novu vezu, eliminišite šanse za propast
09:34 Porodica Prestanite da lažete sebe: Uz pomoć ovih 5 suptilnih znakova ćete otkriti da li je on muškarac za vas
10:27 Horoskop Zbogom samoćo, ovo je stvarno kraj? 3 horoskopska znaka danas 28. novembra otključavaju vrata ljubavi, procvetaće im ruže
12:44 Dom i saveti Najtraženija biljka u decembru u Srbiji: Svi je nose kući, ali malo ljudi zna da može biti opasna!
12:20 Poznati Crna haljina o kojoj priča ceo svet: Melanija Tramp u modelu koji skriva sve nedostatke i izdužuje figuru
11:55 Dom i saveti Muče vas ledena stopala, bez obzira na čarape, termo uloške i čizme? Ako je cirkulacija slaba, vunene čarape nisu rešenje – pomoć se krije u jednoj namirnici
11:08 Dom i saveti Spas kada ste u žurbi: Osušite veš za samo 5 minuta uz pomoć ove jednostavne metode
10:46 Zdravlje Izlaze vam modrice bez razloga? To znači da vam telo vrišti za jednim važnim vitaminom