16:13 Porodica Proveren znak da živite sa manipulatorom: Često pokušavaju da vas obmanu, ali ove fraze ih uvek odaju
17:27 Horoskop I evo ga, ova dva znaka će se do ušiju zaljubiti u julu 2025. godine: Izlaze iz perioda usamljenosti, biće na 7. nebu
14:05 Ispovesti Poslao me je kući taksijem: Momak je Niki rekao da je se stidi i ne želi da je njegovi prijatelji vide takvu
12:15 Porodica Marija iz Užica naučila španski i upoznala ljubav svog života: Federiko se zbog nje preselio iz Meksika
14:15 Ispovesti Mira skunula burmu i sad ljubi mlađeg: "Imam 56, on 36 – i zove me 'lepotice', neka me pljuju, ja sam sebi vratila život!"
12:51 Ispovesti Hrvatica povela porodicu na slavu kod dečka u Beograd: Niko nije slutio šta njen otac sprema
17:29 Horoskop Do kraja maja 2025. tri znaka imaju velike šanse da upoznaju srodnu dušu: Neozbiljna veza vrlo lako može da preraste u brak
13:26 Ispovesti "Bože, zašto baš ONA?": Mario se OSAM MESECI dopisivao sa DEVOJKOM, a kada je konačno upoznao CEO SVET mu se SRUŠIO
15:51 Horoskop Ko će se veriti, ko ludački zaljubiti, a ko će raskinuti dugogodišnju vezu? Ljubavna astrološka prognoza za jul 2025. godine
12:00 Ispovesti Prevarila muža sa sveštenikom – završila sama, trudna i u bolnici: Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio"
14:02 Ispovesti Badnje veče i Bajram pod istim krovom: Albanka iz Prištine zbog Srbinа promenila veru – ali jedno je ipak zabolelo
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
18:27 Dom i saveti Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari