18:22 Ispovesti Posle TRI godine zabavljanja, "ŠUTNUO" je četiri dana pred ROĐENDAN: Izabrao je NAJBRUTALNIJI način, a ona sada na mrežama PRIČA o svom iskustvu i POSLEDICAMA gorkog raskida
08:30 Ispovesti Kada tviteraši reše da OTVORE dušu i podele najgore načine na koje su dobili KORPU: "Rekao je da sam lepša iz daleka", "Video me ispred zgrade i samo produžio"
15:12 Dom i saveti Petar iz Pirota snimio video "kako da smuvate devojku" i bukvalno srušio Internet: "Samo joj tiho kaži "nisam ja odavde", gledaj je pravo u oči i tvoja je"
21:33 Porodica Ih, u ovogom slučaju GODINE nisu samo neke tamo brojke: Evo u čemu je fora kada ste sa STARIJIM muškarcem, a u čemu kada je on MLAĐI
17:54 Horoskop Kada ste sa njima pomislićete da je vreme praktično STALO: Pripadnicima ovih znakova će vam pružiti vezu KAO IZ BAJKE
08:30 Ispovesti Došao je kući u GLUVO doba noći i ZAPROSIO je sa NAJJEFTINIJIM prstenom: "Gađala me je jastukom i izletela iz sobe UPLAKANA"
22:02 Porodica Ako ga uzmete za ruku i ODVEDETE ovde ima da "ODLEPI": Evo gde muškarci žele da VODE LJUBAV, ali ne žele da vam otkriju
19:10 Porodica Tviteraši su "ODLEPILI" kada su videla da je sastavila "UPUTSTVA" za novu devojku: "Neka ti je srećno sa mojim BIVŠIM"
14:45 Horoskop Ma nema ŠANSE da ovo urade: Bik nikada neće ODUSTATI, a Rak nikada neće prvi započeti SVAĐU
16:53 Porodica Ovaj KOŠMAR ima dvosmisleno značenje: Ako ste sanjali da vas VARA ili ostavlja, nemojte ODMAH raskidati
21:36 Porodica Menjanje brzine, grubost i gurkanje: Ovo samo samo neke GREŠKE koje muškarci prave i tako ženama KAVARE zabavu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji
17:45 Horoskop Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke