17:10 Poznati Ono što su radili Kruzovoj ćerki je krajnje bizarno: Jezivi detalji sa venčanja Kejti Holms i slavnog glumca šokirali javnost
14:58 Lepota i Moda Nema greške sa ovim autfitom: Kejti Holms je predstavila fenomenalnu kombinaciju za prelazni period, nećete se ni znojiti ni smrzavati
19:02 Lepota i Moda Nema greške sa ovom košuljom: Kejti Holms pokazala kako voli da je kombinuje, njen autfit je idealan za letnje vrućine
12:54 Lepota i Moda Kejti Holms ima najlepše baletanke: Mamila poglede u njima tokom posete Parizu, ovaj par mora da ima svaka žena!
20:07 Poznati Dohvatili se u parku: Suri Kruz pokazala novog dečka, mreže uzavrele nakon ovog trenutka
18:28 Lepota i Moda Kosa u boji karamele: Kejti Holms izvukla prelepe pramenove koje žele sve žene, idealni su za leto
14:43 Lepota i Moda Baletanke koje nosi Kejti Holms su hit: Elegantne, praktične i udobne u isto vreme, uklapaju se uz sve autfite
11:48 Lepota i Moda Stil koji vam treba ove sezone: Kejti Holms je predstavila idealnu kombinaciju za lepo vreme, svima će pristajati
18:23 Lepota i Moda Majica i šorts su savršen par: Ćerka Kejti Holms još jednom potvrdila status modne ikone, očarala fanove ležernim kompletom
17:03 Poznati Pogodite šta piše: Kejti Holms naručila kafu za poneti pod lažnim imenom, prevarila sve redom
21:27 Lepota i Moda Kejti Holms ima najlepše pantalone: Elegantne su i praktične u isto vreme, lako se kombinuju uz sve, morate da ih imate!
17:08 Lepota i Moda Haljina koju nosi Kejti Holms je pun pogodak: Sve žene moraju da je imaju u svom ormaru ove sezone, stoji kao salivena!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac