12:24 Lepota i Moda Godinama koristite KAMERU na POGREŠAN način: Uz ove savete fotografije sa Instagrama će biti BESPREKORNE
13:44 Porodica Fotograf otkriva: Ova TRI znaka na svadbi otkrivaju da li će mladenci ubrzo posle sudbonosnog "DA" potpisati papire za RAZVOD!
17:32 Ispovesti Zbog drskih komentara apropo njenog IZGLEDA imala je napad PANIKE: "Učili su me da žene podržavaju druge žene, ali ovo je GROZNO"
19:56 Poznati Da li možete da pogodite ko je ova DEVOJČICA? Veruje se da je najmoćniji VOKAL sa ovih prostora, a mnogi je znaju po pesmi "Oči boje duge"
17:08 Porodica PRAVDA ZA ŽENE: Zašto se muškarci trude da one ispadaju GORE od njih na fotografijama?!
14:54 Poznati Prve fotke Ivane Španović sa VENČANJA: Kada je izdominirala u elegantnoj venčanici, USKOČILA je u haljinu boje njenih MEDALJA
16:45 Poznati Eva Ras objavila pomalo BIZARNE fotografije svoje pokojne ćerke, a komentari po društvenim mrežama nisu baš sjajni!
18:45 Ispovesti Budite OPREZNE ako šaljete svoje OBNAŽENE fotografije: Na OVAJ način i drugi mogu da ih vide
11:45 Dom i saveti Iskoristite potencijal PAMETNIH TELEFONA: Dajemo vam nekoliko korisnih SAVETA kako da napravite SAVRŠENU FOTOGRAFIJU
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac