15:19 Dom i saveti Ako vidite ovo na ljusci jajeta, odmah ga bacite: Stručnjaci su utvrdili kako se dobija salmonela i koja jaja nisu bezbedna
10:27 Dom i saveti Kako skuvati jaja da ne puknu: Iskusne domaćice tvrde da ovo urade i nemaju taj problem
08:08 Zdravlje Suzbija apetiti stvara osećaj sitosti: Dodajte ovaj sastojak u pržena jaja i salo sa stomaka će se istopiti
12:45 Porodica Zabavna mozgalica: Prebrojte koliko jaja ima u kartonu, 95 posto ljudi ne može da pogodi tačan broj
17:53 Dom i saveti Šta se dešava kada progutate ljusku od jajeta? Ima neverovatan efekat na vaše telo, ali ovo morate da znate
20:51 Dom i saveti Nikada ne ostavljajte jaja na ovom mestu u frižideru: Ovo vam bukvalno nikad ne bi palo na pamet!
12:04 Dom i saveti Najbolji način da proverite da li su jaja sveža: Ako dugo stoje i niste sigurni da li su za jelo, ovako ćete utvrditi
08:42 Dom i saveti Neobično ali provereno: Ubacite jednu sitnicu u šerpu dok kuvate jaja, biće savršena - potvrdili kuvari!
20:56 Dom i saveti Ne bacajte ljuske od jaja: Imaju fantastičnu primenu, potreban je samo 1 svakodnevni sastojak
10:50 Zdravlje Svaki dan sam za doručak jela tri jaja: Evo šta se desilo sa mojim zdravljem, bila sam zapanjena!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore