08:30 Zdravlje Posle ovog DORUČKA ima da se PREPOLOVITE: Dodajte ovaj JEFTIN dodatak u KAJGANU i posmatrajte kako KILOGRAMI nestaju!
08:30 Zdravlje Nikada ne jedite JAJA koja izgledaju ovako: Rizikujete svoje ZDRAVLJE, a može sadržati i opasnu BAKTERIJU!
08:00 Dom i saveti Majka DESETORO dece pokazala koliko hrane mora da spremi ZA DORUČAK: Zavrteće vam se u glavi od količine ove HRANE NA STOLU!
12:24 Zdravlje Jede samo SIROVO meso i SIROVA jaja, upustila se u ovu DIJETU zbog ozbiljnog PROBLEMA: "Znam da sam malo ČUDNA"!
08:45 Dom i saveti Žurba nije izgovor da ne doručkujete: Priprema ovog obroka samo SEDAM MINUTA, ovo je početak dana koji se traži!
21:15 Dom i saveti Jednostavno, a korisno: Evo kako da znate da li je JAJE POKVARENO, u jednoj stvari je nepromašiva "caka"!
08:30 Zdravlje Nutricionisti su KONAČNO dali odgovor na ovo POPULARNO pitanje: Da li je ZDRAVO jesti JAJA svaki dan?
17:25 Dom i saveti Pitate se zašto treba dodati SODUBIKARBONU u šerpicu sa kuvanim JAJIMA? Razlog će vas IZNENADITI
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore