09:59 Dom i saveti Ovim DOMAĆIM rastvorom cvećari oporavljaju BILJKE: Potrebna su samo OVA TRI jeftina sastojka da ponovo budu bujne
09:44 Dom i saveti Banane za doručak? Nutricionisti su rekli da je jedino ZDRAVO ovako da ih kombinujete
14:30 Dom i saveti Iskoristite ih za bolji rast BILJAKA: Ne bacajte kore od BANANE, samo ih stavite u saksiju, a efekat će vas ZADIVITI
08:00 Lepota i Moda Maska za lice od BANANE i meda: Uklanja sve FLEKE i čini kožu hidratantnom i blistavom
22:02 Lepota i Moda Kora ove voćke za PODOČNJAKE je melem: Potrebno je da je na PAR MINUTA stavite u zamrzivač, posle upotrebe ćete izgledati sveže i odmorno
13:20 Lepota i Moda Srpkinje su poludele za JAPANSKOM DIJETOM: Toliko je jednostavno, a gubi se PET kilograma za samo SEDAM dana!
17:50 Dom i saveti Ubrzaće rast biljaka i štitiće ih od bolesti: Napravite DOMAĆU prehranu za cveće od banana i kvasca
11:30 Dom i saveti NAMENJENO SVIM LJUBITELJIMA SLATKIŠA Za samo 10 minuta napravite savršen čoko-banana DESERT
08:30 Dom i saveti BANANA je NAJGORI izbor za DORUČAK: Trudite se da je NIKADA ne jedete samu, a evo i zašto!
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!