16:42 Lepota i Moda Ošišajte sami šiške, bez greške: Uz ova 2 trika biće iste kao iz frizerskog salona
10:13 Poznati Transformacija Džej Lo oduševila njene fanove: Odlučila se za najrizičniji potez, a o njenoj haljini ne prestaje da se priča
17:30 Lepota i Moda Mekdonalds šiške kao gorući trend ovog leta: Lake za stilizovanje, pristaju i dugoj i kratkoj kosi
16:15 Lepota i Moda Za ovim ŠIŠKAMA su nekada žene ludele: Trend koji se vraća na velika VRATA, zadobiće mnogobrojne SIMPATIJE
17:30 Lepota i Moda Najnoviji trend šiški za kojim su žene poludele: Svima dobro stoje, a ne moraju da se svakodnevno stilizuju!
10:42 Lepota i Moda Šiške koje stoje SVIMA i koje ćemo obožavati ovog PROLEĆA: Lepršave i prozirne su najveći HIT
20:30 Lepota i Moda Dugačke šiške se vraćaju u TREND: Poznati ih NOSE, lagane su za održavanje, a održavaju se na ovaj jedinstven način
17:00 Lepota i Moda Tražila sam frizuru kao Tejlor Svift, a dobila ovaj užas: Ljudi su u šoku kad me vide, da li je i vama ovo strašno?
17:48 Lepota i Moda Frizure koje PODMAĐUJU bar 10 godina: Uvek su u TRENDU i sa njima NEĆETE pogrešiti
09:00 Lepota i Moda Trend koji je vladao PRE 20 godina se vratio: Frizeri tvrde da će biti NAJTRAŽENIJA frizura u narednim mesecima
16:55 Lepota i Moda Vratila se jedna od NAJPOPULARNIJIH frizura: Svetske zvezde je obožavaju, najveći je TREND ove jeseni
21:35 Lepota i Moda Balejaž je "PASSE": Žene u Srbiji ovih dana traže samo OVAJ trend, svi će prepoznati RAZLIKU, a ne zahteva da menjate dužinu ili boju kose
15:15 Poznati "Morala sam to reći, žao mi je": Bili su najpoznatiji tandem Jugoslavije, a zbog jedne rečenice nisu progovorili već 40 godina
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Demona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
14:55 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne bi smeo da prelazi 78: Ovo je normalan puls za svaku generaciju
14:29 Zdravlje Lekovite biljke uberite sami: U maju sakupite 5 biljaka za čajeve koji pomažu kod kašlja, nervoze, nesnice
14:15 Zdravlje Upozorenje koje moraš da pročitaš: Ako primetite krpelja na koži, odmah trčite kod lekara! Evo šta nikako ne smete da radite
14:05 Horoskop Detaljan mesečni horoskop za maj 2025. godine: Lavovi znaju šta žele, Škorpije su u usponu, a Bikovi u svom svetu