18:14 Ispovesti "Ćerke me ništa ne lažu, sve mi pričaju": Influenserka Aleksandra Golijan podelila je svoj najveći majčinski uspeh
13:34 Porodica "Završavam obaveze oko dece, dok se ostali zabavljaju": Besna mama se požalila šta sve radi za vreme praznika, da li je u pravu?
09:00 Ispovesti "Jedino što mi fali je malo više strpljenja, moraću da poradim na tome": Influenserka Marija Ćalović otkrila šta joj je najveći izazov u roditeljstvu
16:08 Porodica "Sram te bilo, ti ne treba da imaš decu": Proglasili su je najgorom majkom na svetu zato što je od ćerke tražila jednu stvar
12:00 Porodica "Ne mogu deci da priuštim Božić": Samohrana mama dvoje dece jedva krpi kraj sa krajem, njena priča sve ostavile bez teksta
19:05 Porodica Kristina je primer da godine nisu bitne: Prvo dete rodila sa 38, drugo sa 40 godina, a izgleda bolje od duplo mlađih mama
15:05 Porodica Umesto tipične zabave darivanja bebe organizovala nešto potpuno drugačije: Evo šta je zamolila svoje prijateljice
19:55 Ispovesti "Dali su mi samo šest meseci života": Mladoj mami je tokom trudnoće otkriven agresivni rak dojke, a sada se oseća bolje nego ikada
18:42 Porodica Imala je pomoćnicu: Buduća mama na originalan način saopštila mužu da je trudna, njegova reakcija je hit
13:45 Porodica U ovu mamu u gradskom prevozu su svi gledali: Ono što je virilo ispod kaputa niko nije mogao da ignoriše
14:36 Porodica "Ovo je najbolji roditeljski savet koji sam ikada video!": Jedna mama smislila genijalan trik kako da kratkotrajno odspava
18:07 Porodica "Molim vas spasite mene, a ne dete": Reči ove mame izazvale su burnu raspravu na društvenim mrežama
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale