Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : nasilje u porodici

Ženu prebije muž i ostavi u nesvesti: Kako je moguće da u Srbiji još uvek ima zatucanih koji kažu "svaka priča ima dve strane"
11:05 Porodica

Ženu prebije muž i ostavi u nesvesti: Kako je moguće da u Srbiji još uvek ima zatucanih koji kažu "svaka priča ima dve strane"

On je u NJU pucao, A ONA želi sad da mu OPROSTI: Žena koja je jedva izvukla ŽIVU glavu tvrdi da je sama IZAZVALA napad i da je ona kriva za SVE
21:00 Porodica

On je u NJU pucao, A ONA želi sad da mu OPROSTI: Žena koja je jedva izvukla ŽIVU glavu tvrdi da je sama IZAZVALA napad i da je ona kriva za SVE

"Pljuvao je, ponižavao, bacao...": Bosanski GLUMAC optužio OCA za ZLOSTAVLJANJE majke, nije više mogao da ĆUTI, a sad mu je stigla i KRIVIČNA PRIJAVA
11:48 Poznati

"Pljuvao je, ponižavao, bacao...": Bosanski GLUMAC optužio OCA za ZLOSTAVLJANJE majke, nije više mogao da ĆUTI, a sad mu je stigla i KRIVIČNA PRIJAVA

Tukao me je dok se nisam ONESVESTILA: Stravična ispovest PRETUČENE sestre naše poznate tiktokerke
13:19 Ispovesti

Tukao me je dok se nisam ONESVESTILA: Stravična ispovest PRETUČENE sestre naše poznate tiktokerke

Nazvala je POLICIJU kako bi naručila PICU: Službenik je osetio da nešto NIJE u redu i ODMAH poslao patrolu
21:15 Ispovesti

Nazvala je POLICIJU kako bi naručila PICU: Službenik je osetio da nešto NIJE u redu i ODMAH poslao patrolu

"Ne mogu više da ĆUTIM! Imam frakturu nosa, POTRES mozga, deca su SVEDOČILA": Žena NBA košarkaša optužila muža za NASILJE, iznela je JEZIVE detalje
16:40 Poznati

"Ne mogu više da ĆUTIM! Imam frakturu nosa, POTRES mozga, deca su SVEDOČILA": Žena NBA košarkaša optužila muža za NASILJE, iznela je JEZIVE detalje

Koristeći TAJNI signal koji je naučila na TikToku spasila je sebi ŽIVOT! Svako mora da ZNA ovaj ZNAK za pomoć u slučaju NASILJA, OTMICE ili druge vanredne situacije
19:30 Ispovesti

Koristeći TAJNI signal koji je naučila na TikToku spasila je sebi ŽIVOT! Svako mora da ZNA ovaj ZNAK za pomoć u slučaju NASILJA, OTMICE ili druge vanredne situacije

Od nje je napravio vreću za udaranje: Dečko ju je tukao ČETIRI sata, i to nije bio prvi put, a sada je progovorila o STRAVIČNIM batinama i povredama sa kojima se bori
21:30 Ispovesti

Od nje je napravio vreću za udaranje: Dečko ju je tukao ČETIRI sata, i to nije bio prvi put, a sada je progovorila o STRAVIČNIM batinama i povredama sa kojima se bori

Jeziva ispovest NOVOSAĐANKE koja je užasnula Srbiju "Samo mi ne diraj LICE, a on mi je rekao da spustim ruke, udario šamar da lupim glavom o zid"
11:18 Ispovesti

Jeziva ispovest NOVOSAĐANKE koja je užasnula Srbiju "Samo mi ne diraj LICE, a on mi je rekao da spustim ruke, udario šamar da lupim glavom o zid"

Da, silovanje je moguće i u BRAKU! Mnoge žene trpe ZLOSTAVLJANJE, a zakon ih ne ŠTITI
09:00 Porodica

Da, silovanje je moguće i u BRAKU! Mnoge žene trpe ZLOSTAVLJANJE, a zakon ih ne ŠTITI

Teška ispovest Milice Dabović u kom je ispričala DETALJE nasilja: "Plašim se SVEGA, MALTRETIRALI su me i u REPREZENTACIJI"
16:45 Poznati

Teška ispovest Milice Dabović u kom je ispričala DETALJE nasilja: "Plašim se SVEGA, MALTRETIRALI su me i u REPREZENTACIJI"

Objave 10.000 žena podigle SRBIJU na noge: Hašteg "nisam prijavila" otkrio RAZLOGE zbog kojih žrtve nikada nisu smele da prijave zlostavljanje
12:47 Ispovesti

Objave 10.000 žena podigle SRBIJU na noge: Hašteg "nisam prijavila" otkrio RAZLOGE zbog kojih žrtve nikada nisu smele da prijave zlostavljanje

1 2 3
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

zaprška
16:50 Dom i saveti

Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana

tiganj
14:08 Dom i saveti

Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu

prozor
13:45 Dom i saveti

Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju

watch-icon

Preporučujemo

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

Kejt Midlton
11:05 Poznati

Kraljevska porodica u božićnoj magiji: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom raznežili svet

čizme
10:35 Lepota i Moda

Žene ih razgrabile čim stignu, u prodavnicama ih skoro nema: Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih nosi, izgleda kao milion dolara

vrata
10:10 Porodica

Zašto sve više ljudi stavlja lovorov list na vrata? Otkrivamo značenje ovog tajnog rituala

jelka
09:38 Porodica

Ukrasila jelku iz bajke skoro bez troška: "Verujete li da sam većinu ukrasa nabavila za sitne pare?“

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
09:18 Poznati

Trčala 11 kilometara dnevno u štiklama: Kameron Dijaz se prisetila snimanja legendarnog filma, svi ga gledamo uoči Božića

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.