11:05 Porodica Ženu prebije muž i ostavi u nesvesti: Kako je moguće da u Srbiji još uvek ima zatucanih koji kažu "svaka priča ima dve strane"
21:00 Porodica On je u NJU pucao, A ONA želi sad da mu OPROSTI: Žena koja je jedva izvukla ŽIVU glavu tvrdi da je sama IZAZVALA napad i da je ona kriva za SVE
11:48 Poznati "Pljuvao je, ponižavao, bacao...": Bosanski GLUMAC optužio OCA za ZLOSTAVLJANJE majke, nije više mogao da ĆUTI, a sad mu je stigla i KRIVIČNA PRIJAVA
13:19 Ispovesti Tukao me je dok se nisam ONESVESTILA: Stravična ispovest PRETUČENE sestre naše poznate tiktokerke
21:15 Ispovesti Nazvala je POLICIJU kako bi naručila PICU: Službenik je osetio da nešto NIJE u redu i ODMAH poslao patrolu
16:40 Poznati "Ne mogu više da ĆUTIM! Imam frakturu nosa, POTRES mozga, deca su SVEDOČILA": Žena NBA košarkaša optužila muža za NASILJE, iznela je JEZIVE detalje
19:30 Ispovesti Koristeći TAJNI signal koji je naučila na TikToku spasila je sebi ŽIVOT! Svako mora da ZNA ovaj ZNAK za pomoć u slučaju NASILJA, OTMICE ili druge vanredne situacije
21:30 Ispovesti Od nje je napravio vreću za udaranje: Dečko ju je tukao ČETIRI sata, i to nije bio prvi put, a sada je progovorila o STRAVIČNIM batinama i povredama sa kojima se bori
11:18 Ispovesti Jeziva ispovest NOVOSAĐANKE koja je užasnula Srbiju "Samo mi ne diraj LICE, a on mi je rekao da spustim ruke, udario šamar da lupim glavom o zid"
16:45 Poznati Teška ispovest Milice Dabović u kom je ispričala DETALJE nasilja: "Plašim se SVEGA, MALTRETIRALI su me i u REPREZENTACIJI"
12:47 Ispovesti Objave 10.000 žena podigle SRBIJU na noge: Hašteg "nisam prijavila" otkrio RAZLOGE zbog kojih žrtve nikada nisu smele da prijave zlostavljanje
11:35 Dom i saveti Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite
11:05 Poznati Kraljevska porodica u božićnoj magiji: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom raznežili svet
10:35 Lepota i Moda Žene ih razgrabile čim stignu, u prodavnicama ih skoro nema: Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih nosi, izgleda kao milion dolara
10:10 Porodica Zašto sve više ljudi stavlja lovorov list na vrata? Otkrivamo značenje ovog tajnog rituala
09:38 Porodica Ukrasila jelku iz bajke skoro bez troška: "Verujete li da sam većinu ukrasa nabavila za sitne pare?“
09:18 Poznati Trčala 11 kilometara dnevno u štiklama: Kameron Dijaz se prisetila snimanja legendarnog filma, svi ga gledamo uoči Božića