11:48 Poznati "Pljuvao je, ponižavao, bacao...": Bosanski GLUMAC optužio OCA za ZLOSTAVLJANJE majke, nije više mogao da ĆUTI, a sad mu je stigla i KRIVIČNA PRIJAVA
13:19 Ispovesti Tukao me je dok se nisam ONESVESTILA: Stravična ispovest PRETUČENE sestre naše poznate tiktokerke
21:15 Ispovesti Nazvala je POLICIJU kako bi naručila PICU: Službenik je osetio da nešto NIJE u redu i ODMAH poslao patrolu
16:40 Poznati "Ne mogu više da ĆUTIM! Imam frakturu nosa, POTRES mozga, deca su SVEDOČILA": Žena NBA košarkaša optužila muža za NASILJE, iznela je JEZIVE detalje
19:30 Ispovesti Koristeći TAJNI signal koji je naučila na TikToku spasila je sebi ŽIVOT! Svako mora da ZNA ovaj ZNAK za pomoć u slučaju NASILJA, OTMICE ili druge vanredne situacije
21:30 Ispovesti Od nje je napravio vreću za udaranje: Dečko ju je tukao ČETIRI sata, i to nije bio prvi put, a sada je progovorila o STRAVIČNIM batinama i povredama sa kojima se bori
11:18 Ispovesti Jeziva ispovest NOVOSAĐANKE koja je užasnula Srbiju "Samo mi ne diraj LICE, a on mi je rekao da spustim ruke, udario šamar da lupim glavom o zid"
16:45 Poznati Teška ispovest Milice Dabović u kom je ispričala DETALJE nasilja: "Plašim se SVEGA, MALTRETIRALI su me i u REPREZENTACIJI"
12:47 Ispovesti Objave 10.000 žena podigle SRBIJU na noge: Hašteg "nisam prijavila" otkrio RAZLOGE zbog kojih žrtve nikada nisu smele da prijave zlostavljanje
09:38 Poznati 'Ubij me više, ja neću ostati sa tobom' Svetlana Ceca Kitić ispričala je kakvo je NASILJE trpela, ali i šta je očajnički molila muža usled batina!
19:32 Porodica Za vreme policijskog časa NASILJA je bilo MANJE: Brojke sve pokazuju, evo zašto je to tako!
22:03 Poznati Ovo je prava istina o Lijamu Nisonu i Pameli Anderson: Evo da li je Holivud upravo dobio novi ljubavni par!
21:05 Horoskop Ova 2 astro znaka su najgora u ljubavi: Nisu ni za vezu, a kamoli brak - bolje da prigrlite samoću, nego da sa njima imate posla!
20:36 Zdravlje Izduvaćete se kao balon: Lubenica dijeta traje samo 3 dana, a munjevito skida salo sa stomaka
20:07 Poznati Najnovija fotografija dementnog Brusa Vilisa lomi srca: Jedan detalj je posebno tužan - oslikava tešku sudbinu glumačkog velikana
19:38 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 27. jul: Ovan oseća nalet strasti, Rak ima potrebu za samoćom, Vodoliji prijaju izlasci sa prijateljima