Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : nasilje u porodici

Ženu prebije muž i ostavi u nesvesti: Kako je moguće da u Srbiji još uvek ima zatucanih koji kažu "svaka priča ima dve strane"
11:05 Porodica

Ženu prebije muž i ostavi u nesvesti: Kako je moguće da u Srbiji još uvek ima zatucanih koji kažu "svaka priča ima dve strane"

On je u NJU pucao, A ONA želi sad da mu OPROSTI: Žena koja je jedva izvukla ŽIVU glavu tvrdi da je sama IZAZVALA napad i da je ona kriva za SVE
21:00 Porodica

On je u NJU pucao, A ONA želi sad da mu OPROSTI: Žena koja je jedva izvukla ŽIVU glavu tvrdi da je sama IZAZVALA napad i da je ona kriva za SVE

"Pljuvao je, ponižavao, bacao...": Bosanski GLUMAC optužio OCA za ZLOSTAVLJANJE majke, nije više mogao da ĆUTI, a sad mu je stigla i KRIVIČNA PRIJAVA
11:48 Poznati

"Pljuvao je, ponižavao, bacao...": Bosanski GLUMAC optužio OCA za ZLOSTAVLJANJE majke, nije više mogao da ĆUTI, a sad mu je stigla i KRIVIČNA PRIJAVA

Tukao me je dok se nisam ONESVESTILA: Stravična ispovest PRETUČENE sestre naše poznate tiktokerke
13:19 Ispovesti

Tukao me je dok se nisam ONESVESTILA: Stravična ispovest PRETUČENE sestre naše poznate tiktokerke

Nazvala je POLICIJU kako bi naručila PICU: Službenik je osetio da nešto NIJE u redu i ODMAH poslao patrolu
21:15 Ispovesti

Nazvala je POLICIJU kako bi naručila PICU: Službenik je osetio da nešto NIJE u redu i ODMAH poslao patrolu

"Ne mogu više da ĆUTIM! Imam frakturu nosa, POTRES mozga, deca su SVEDOČILA": Žena NBA košarkaša optužila muža za NASILJE, iznela je JEZIVE detalje
16:40 Poznati

"Ne mogu više da ĆUTIM! Imam frakturu nosa, POTRES mozga, deca su SVEDOČILA": Žena NBA košarkaša optužila muža za NASILJE, iznela je JEZIVE detalje

Koristeći TAJNI signal koji je naučila na TikToku spasila je sebi ŽIVOT! Svako mora da ZNA ovaj ZNAK za pomoć u slučaju NASILJA, OTMICE ili druge vanredne situacije
19:30 Ispovesti

Koristeći TAJNI signal koji je naučila na TikToku spasila je sebi ŽIVOT! Svako mora da ZNA ovaj ZNAK za pomoć u slučaju NASILJA, OTMICE ili druge vanredne situacije

Od nje je napravio vreću za udaranje: Dečko ju je tukao ČETIRI sata, i to nije bio prvi put, a sada je progovorila o STRAVIČNIM batinama i povredama sa kojima se bori
21:30 Ispovesti

Od nje je napravio vreću za udaranje: Dečko ju je tukao ČETIRI sata, i to nije bio prvi put, a sada je progovorila o STRAVIČNIM batinama i povredama sa kojima se bori

Jeziva ispovest NOVOSAĐANKE koja je užasnula Srbiju "Samo mi ne diraj LICE, a on mi je rekao da spustim ruke, udario šamar da lupim glavom o zid"
11:18 Ispovesti

Jeziva ispovest NOVOSAĐANKE koja je užasnula Srbiju "Samo mi ne diraj LICE, a on mi je rekao da spustim ruke, udario šamar da lupim glavom o zid"

Da, silovanje je moguće i u BRAKU! Mnoge žene trpe ZLOSTAVLJANJE, a zakon ih ne ŠTITI
09:00 Porodica

Da, silovanje je moguće i u BRAKU! Mnoge žene trpe ZLOSTAVLJANJE, a zakon ih ne ŠTITI

Teška ispovest Milice Dabović u kom je ispričala DETALJE nasilja: "Plašim se SVEGA, MALTRETIRALI su me i u REPREZENTACIJI"
16:45 Poznati

Teška ispovest Milice Dabović u kom je ispričala DETALJE nasilja: "Plašim se SVEGA, MALTRETIRALI su me i u REPREZENTACIJI"

Objave 10.000 žena podigle SRBIJU na noge: Hašteg "nisam prijavila" otkrio RAZLOGE zbog kojih žrtve nikada nisu smele da prijave zlostavljanje
12:47 Ispovesti

Objave 10.000 žena podigle SRBIJU na noge: Hašteg "nisam prijavila" otkrio RAZLOGE zbog kojih žrtve nikada nisu smele da prijave zlostavljanje

1 2 3
most-read

Najčitanije

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

struja
21:29 Dom i saveti

Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun

pita
19:05 Dom i saveti

Uz ovaj preliv svaka pita je sočna: Pekari ga stavljaju i u slane i u slatke, zato su im sve savršene!

kiseli krastavci
15:15 Dom i saveti

Nikada više gumeni: Generacije iza nas su ovako pripremale kisele krastavce i uvek su bili hrskavi!

bašta
14:24 Dom i saveti

Beže od ovoh mirisa kao đavo od krsta, a nisu nikakve hemikalije: Puževi neće ni priviriti u vaše dvorište ako koristite ovaj rastvor

krompir
12:51 Dom i saveti

Možemo se razboleti od samo jednog komada: Ne kupujte krompir sa ovim tačkicam na sebi

watch-icon

Preporučujemo

uspeh
22:00 Horoskop

Sudbinski preokret od 19. septembra: Za 3 znaka horoskopa počinje period izobilja i sreće, sve se menja!

struja
21:29 Dom i saveti

Troši struju kao frižider i kad se ne koristi: Ovaj uređaj svi imaju, a drastično povećava mesečni račun

margo robi
21:00 Lepota i Moda

Kako izgledati skupo za malo para: Margo Robi pokazala savršenu jesenju kombinaciju koju svaka žena može da ima

žena
20:31 Porodica

Život nije Instagram: Psiholog Jovana Stojković objašnjava kako zaštititi decu od terora savršenstva na društvenim mrežama

horoskop
20:00 Horoskop

Dnevni horoskop za petak 19. septembar: Ovan ima važnu promenu na poslu, Škorpija je ljubomorna, a šta čeka vas?

žena
19:32 Ispovesti

Moja sestra je svoju bebu dala meni: Odgajala sam je 5 godina kao ćerku, onda se ona vratila i tražila je nazad!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.