08:00 Dom i saveti Napravite domaću PASTU za čiščenje: Potrebna su samo TRI sastojka i sve će blistati kao nikad do sad!
12:22 Ispovesti Devojčicu (7) rastrgao ROTVAJLER: Ostavio joj je DUBOKE rane na LICU, a preživela je zahvaljujući KAPULJAČI na jakni (FOTO)
11:10 Dom i saveti Profesionalni KUVAR otkrio kako da PASTA bude savršena: Kaže da se TESTENINA ne kuva u VODI, već na OVAJ način
21:00 Dom i saveti Večera gotova za samo DESET minuta: Brz RECEPT koji može da se sprema i u posnoj varijanti
09:00 Dom i saveti Najukusnija KARBONARA sa makaronama: Brz doručak za celu porodicu, prste da poližete
15:30 Dom i saveti Stručnjaci stali na put LAŽNIM informacijama: Evo šta zapravo znače KVADRATIĆI na pasti za zube, nije presudno za zdravlje
09:00 Dom i saveti Doručak gotov za 20 MINUTA: Šarena PASTA probudiće sva vaša čula, ovo do sada NISTE probali
08:30 Dom i saveti Ovo morate da probate: Čips od MAKARONA je zapalio društvene mreže, zvuči ŠAŠAVO ali je ukus fantastičan
16:18 Dom i saveti Idealan recept za brzu i ukusnu VEČERU: Makarone sa mlevenim mesom i sirom zapečene u rerni
17:59 Horoskop Kada ste rođeni, kojeg datuma u mesecu? Evo u kom periodu numerolozi kažu da se rađaju najbolji i najsrećniji ljudi
17:31 Poznati Izgleda duplo mlađe: Elizabet Harli mamila poglede u divljem bikiniju, bujan dekolte je bio u prvom planu
17:05 Lepota i Moda Za ovim sandalama su Srpkinje odlepile! Ni štikle ni baletanke im nisu ravne, one su sve što vam treba ovog leta!
16:42 Lepota i Moda Bez ovoga nikako ne idite na plažu: Nećete izgoreti, koža će vam biti zahvalna, a još ćete uštedeti!
16:17 Ispovesti Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
15:48 Lepota i Moda Recite zbogom sedoj kosi! Mešavina od 3 jeftina sastojka vraća prirodnu boju, izgledaćete kao da ste bili kod frizera!