13:06 Ispovesti Ceo život POGREŠNO tumačimo VREMENSKU PROGNOZU: Da smo ovo znali ranije, sve bi bilo mnogo LAKŠE!
23:00 Zdravlje "To je PSIHOLOŠKO pitanje": Zašto kiše više padaju VIKENDOM, kada smo mi sloboni i besposleni?
14:59 Dom i saveti Da vam noge ostanu SUVE: Ovo je legendarni TRIK za obuću, deluje 1000 odsto, a sve je GOTOVO za tren!
08:27 Dom i saveti Danas OBLAČNO i TOPLO, a naveče nas čeka PROMENA vremena: Obucite se slojevito i bez ovoga nemojte izlaziti iz kuće
09:35 Porodica Oblačno je i jako hladno, ponegde provejava SNEG: Evo kada meteorolozi najavljuju PREOKRET
15:10 Horoskop POGLEDAJTE U NEBO VEČERAS I ZAMISLITE ŽELJU: Magična kiša ZVEZDA padalica nakon PONOĆI!
10:49 Dom i saveti RHMZ savetuje da ponesete KIŠOBRAN: Danas su na "tapeti" pljuskovi i grmljavina, ali bez brige SUNCE će se na momente probijate kroz oblake
10:20 Dom i saveti RHMZ daje preciznu VIKEND PROGNOZU: Kišni dani se nastavljaju, evo kad da očekujete SUNCE
09:00 Lepota i Moda Suva koža lica? Proverite da li radite ovih 5 stvari zimi, utiču na lepotu više nego što mislite
08:29 Horoskop Ako ih povredite, nosićete ih na duši celog života: Ova 3 znaka važe za najveća zlopamtila!
08:07 Dom i saveti Kako skuvati krompir duplo brže: Zbog 1 sastojka neće se raspasti, a biće savršeno mekan
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!