12:40 Ispovesti Zbog okršaja u AVIONU gore društvene mreže: "Putovala je sama i morala je da čisti na kolenima"
21:00 Ispovesti Drama u avionu: VEZALI ga za sedište jer je PRETIO stjuardesi i dirao je, a kada su sleteli sačekalo ga je IZNENAĐENJE
11:00 Poznati Bivša STJUARDESA otkrila kako se slavni ponašaju u avionu: Kim Kardašija je išla BOSA u toalet, a ONA nije ništa pojela ni popila tokom sedam sati leta
20:40 Ispovesti Ponašanje ove devojčice u avionu je potpuno RAZBESNELO ljude: "Da se moje dete tako ponaša osećao bih se kao PROPALI roditelj"
12:10 Porodica Najviša žena na svetu prvi put LETELA avionom: Evo šta je posada morala da uradi da bi žena mogla LEŽEĆI da uđe
16:00 Ispovesti Ženu su zbog DECE pokušali da IZBACE IZ AVIONA: Nepoznata žena joj je PRITEKLA U POMOĆ i kaže da joj je vratila VERU U LJUDE
17:00 Porodica Stjuardesa rešila MISTERIJU: U avionu nije dozvoljeno PUŠENJE, ali se PEPELJARE nalaze na svakim vratima toaleta, ZAŠTO?
20:10 Ispovesti DEVOJČICA je tražila pomoć 10 dana u gustoj amazonskoj ŠUMI: Insekti su joj ušli u rane, JELA JE SAMO BOMBONE
12:14 Dom i saveti Koliko često LETITE? Možda niste znali, ali OVIH PET STVARI stjuardese primete o vama kada se ukrcate u avion!
12:20 Dom i saveti Kako da učinite putovanje avionom mnogo udobnijim? Ovaj jednostavan trik će vam pomoći u tome
20:08 Ispovesti Drama u avionu: VEZALI ga za sedište jer je DIRAO stjuardesu i pretio joj, a kada su sleteli sačekalo ga je IZNENAĐENJE
16:22 Horoskop Pred njima je 7 godina lude sreće: Ova 3 znaka horoskopa će ostvariti baš sve svoje želje!
15:35 Poznati Blejk Lajvli u haljini koja je ostavila sve bez daha: Rajan Rejnolds nije skidao oči s nje
15:15 Poznati "Morala sam to reći, žao mi je": Bili su najpoznatiji tandem Jugoslavije, a zbog jedne rečenice nisu progovorili već 40 godina
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Dejmona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
14:55 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne bi smeo da prelazi 78: Ovo je normalan puls za svaku generaciju