13:34 Porodica Razlike su ogromne: Mama milenijalka i ćerka iz generacije Z na zabavan način dočarale šta ih deli
16:34 Ispovesti Većina nevesta ne štedi na venčanici: Ova devojka je uradila nešto neočekivano, njen potez oduševio ljude
15:01 Ispovesti Zaintirigirale su mnoge: Zbog videa ove dve prelepe žene digla se bura na mrežama, ko je majka, a ko ćerka?
13:01 Porodica Ovo je najtužniji snimak koji ćete danas videti: Majka je slavila ćerkin 2. rođendan, a zbog ovog joj se srce slomilo
12:45 Porodica "Služenje mužu i rađanje dece biće joj najveća radost": Rat na mrežama zbog ove mame i načina na koji vaspitava ćerku
11:48 Porodica "Srce mi se zgrčilo": Ćerka je smislila poseban poklon za majku, njena reakcija izaziva buru emocija
14:25 Porodica "Ovo nije devojka koju sam ja vaspitavala": Rođena ćerka joj se gadi, a i možda će i vama kad saznate razlog
16:48 Porodica „Prestani da je oblačiš neprikladno!": Mamu razapeli na društvenim mrežama zbog izbora odeće za ćerku (3), pogledajte pa sami procenite
11:16 Ispovesti „Sada može da parira svojoj mami“: Za prvi rođendan poklonila ćerki minijaturnu torbu od 1.800 dolara i naišla na žestoku osudu
14:45 Porodica "Moraš je najveća greška u vaspitanju devojčice": Ruski psiholog Labkovski dao važnu lekciju majkama
18:27 Ispovesti Ima samo šest godina, a barata četkicom kao odrasla: Devojčica oduševila svet svojim umećem, mama je njen glavni model
13:00 Porodica Mama je upozorila RODITELJE koji vode decu u supermarket: Zbog trenutka nepažnje, devojčica joj je završila na operaciji glave
08:02 Lepota i Moda Lice meko kao duša: Srpkinje potpisuju da je ovo najbolja tehnika za negu lica, suvoj koži šalju pozdrav
22:02 Horoskop Nema više stresa: Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju
21:30 Zdravlje Povrće koje uspavljuje: Pojedite ga za večeru i zaboravićete na nesanicu, poboljšava san zahvaljujući jednom mineralu
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju