18:20 Zdravlje Da li ste znali koliko su LEBLEBIJE lekovite? Čiste ORGANIZAM za samo jedan dan, a ljudi koji pate od OVE bolesti, treba da je redovno jedu!
13:13 Dom i saveti Ovu HRANU i piće nemojte jesti PRE plivanja: Stvaraju GRČEVE, mučninu, ali možete imati i problema sa STOLICOM
19:20 Ispovesti Tinejdžer (16) PREMINUO jer je pojeo POSLASTICU koju svi jedemo: Srušio se NASRED restorana pred očima RODITELJA (VIDEO)
15:40 Porodica "SVEKRVA mi nije verovala da DETE ima ALERGIJE": Zbog onog što je URADILA, beba je odmah završila u BOLNICI, a baka je više NEĆE videti
09:00 Zdravlje Ovih 5 namirnica NIKAKO ne smete da PODGREVATE: Mogu biti POGUBNE po zdravlje, posebno za decu
16:05 Dom i saveti Možete ih jesti i POSLE isteka roka: Ove namirnice NISU pokvarene iako datum to pokazuje
22:00 Dom i saveti Tri perioda u toku dana kada nikako ne smete da JEDETE: Stručnjaci tvrde da se tada najviše GOJIMO
17:00 Zdravlje Brzi TEST za METABOLIZAM: Odgovorite na pitanja i saznajte koju HRANU treba da jedete kako biste ga ubrzali
12:42 Dom i saveti Napravite SOČNE pljeskavice: Sigurno niste znali ovaj TRIK za mleveno meso, a košta 0 dinara
20:30 Ispovesti MAJKA podelila kakvu je NEPRIJATNOST doživela, ljudi su besni: "Konobar me je samo POGLEDAO i mislio da ću da pustim DETE da PLAČE!"
18:10 Zdravlje Nemojte zajedno da jedete OVE namirnice, nutricionistkinja UPOZORILA: Izazivaju nadutost, BOLOVE u stomaku i gasove, većina ljudi OVDE greši
20:30 Lepota i Moda Utiču na debljinu dlake, ali i SJAJ: Ako REDOVNO jedete ove namirnice, kosa će vam RASTI kao iz vode
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!