11:46 Dom i saveti Kamenac i buđ nestaju bez trunke napora! Baka Smilja čisti kupatilo i kuhinju samo 1 sastojkom i sve blista!
16:53 Dom i saveti Slavine će vam zasijati kao nove! Jeftin trik za čišćenje kamenca bez hemije i ribanja
13:15 Dom i saveti Primenite trik baka Jovanke: Godinama skida kamenac u kupatilu bez ribanja i hemije, koristi samo 1 sastojak!
16:29 Dom i saveti Razara kamenac na slavinama i prljavštinu od sapuna: Ovo niko ne bi pomislio da koristi za čišćenje, a ono bolje od sirćeta i sode bikarbone
14:28 Dom i saveti Najlakše skidanje kamenca sa slavine: Potrebno je samo da iz frižidera uzmete ovu namirnicu
17:59 Dom i saveti Ova namirnica razara kamenac sa slavina, a nije ni limun, ni soda bikarbona: Svi je obožavamo, a ona dobra i za čišćenje
13:26 Dom i saveti Biće čiste kao suza, trebaju vam samo dva sastojka koja ne koštaju ni 100 dinara: Nisu hemiklije, skroz prirodna metoda, a sve se skine kao ludo
15:01 Dom i saveti Sakrije se na donjem delu i niko ga ne primeti: Ovaj prirodni sastojak za 2 minuta razara kamenac ispod slavine
08:10 Dom i saveti Jeftino i efikasno: Rešite se tvrdokornog kamenca sa slavine uz namirnicu koju svi imate u kuhinji
08:00 Dom i saveti Kako da uklonite tragove vode? Jednostavan i jeftin trik za uklanjanje kamenca sa slavina
15:30 Dom i saveti Recite zbogom KAMENCU: Napravite ZAŠTITNI sloj pomoću OVE stvari i fleke neće više postojati!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!