12:27 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
15:49 Porodica Ćerki sam dala snažno i poetično ime, a moja porodica kaže da sam je "proklela": Sad sam očajna, da li su u pravu?
09:59 Poznati Dok je bio na fakultetu koristio je ovo ime: Ceo svet znao ko je princ Vilijam, ali na studijama pokušao da prevari sve
20:27 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
09:22 Ispovesti "Ono kad te roditelji ukanale sa davanjem imena": Kada čuju kako se zove, devojke beže od njega k'o đavo od krsta
19:49 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
18:10 Poznati Miranda Ker nedavno je dobila četvrto dete: Sada se bivša manekenka oglasila i otkrila ime sina
09:30 Porodica ,,Ona koja je puna vrlina": Retko žensko ime za najslađe devojčice, prelepo i vrlo elegantno
17:28 Porodica Nosila ga je najstarija žena Srbije: Prelepo i moćno žensko ime rezervisano samo za posebne devojčice, značenje će vas oduševiti!
19:49 Ispovesti Mama iz Niša očajna: "Svekrva me napala zbog imena koje želim da dam ćerki, ovako se ponašala kad je zadnji put došla na ručak
15:10 Poznati Marijana Mićić dala ćerki retko i neobično ime: Kratko i zvučno, a značenje će vas oduševiti
17:43 Ispovesti "To je moja kuća i moja su pravila": Maćeha ušla u sukob sa pastorkom, a zbog onog što joj je priredio suprug svađa je eskalirala
17:21 Lepota i Moda Topla jakna u hit boji za 2025. godinu: Bukvalno je nećete skidati sa sebe tokom cele zime, podseća na ćebe, ali je laka kao pero
16:49 Poznati Udala se bivša srpska snajka, sa svima podelila vesti: Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju
16:23 Porodica Da li je opasno spavati sa bebom u krevetu? Patronažna sestra otkrila u kojim slučajevima treba ovo izbegavati
16:01 Dom i saveti Skida sve mrlje od kafe i čaja koje nikako ne možete da operete: Iskoristila je jedan proizvod koji nikada ne biste pomislili da sipate na sudove