09:15 Horoskop Ako imate ova slova u imenu, bogatstvo vam je suđeno: Bićete uspešni na svim poljima bez imalo muke
13:45 Porodica Proglašeno najlepše ime na svetu! Oduševićete se kada čujete koje je u pitanju, ove osobe su preljubazne i prepune pozitivne energije
20:00 Ispovesti Vasinu tortu cela Srbija obožava, a znate li kako je dobila ime? Vasa je zaista postojao, evo ko je on bio i zašto je toliko značajan
08:29 Horoskop Ako imate ova slova u imenu, nećete biti nešto najsrećniji: Sve što vam ostaje je da prihvatite sudbinu — tako vam je kako vam je
17:21 Porodica Mama iz Niša očajna: "Svekrva me je napala zbog imena koje želim da dam ćerki, kaže da je uvredljivo i ružno"
12:27 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
15:49 Porodica Ćerki sam dala snažno i poetično ime, a moja porodica kaže da sam je "proklela": Sad sam očajna, da li su u pravu?
09:59 Poznati Dok je bio na fakultetu koristio je ovo ime: Ceo svet znao ko je princ Vilijam, ali na studijama pokušao da prevari sve
20:27 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
09:22 Ispovesti "Ono kad te roditelji ukanale sa davanjem imena": Kada čuju kako se zove, devojke beže od njega k'o đavo od krsta
19:49 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
18:10 Poznati Miranda Ker nedavno je dobila četvrto dete: Sada se bivša manekenka oglasila i otkrila ime sina
22:01 Horoskop Dva horoskopska znaka će se do kraja jula opariti: Naredna 2 meseca su ključna za njih, pare će im doslovno padati sa neba
21:33 Poznati Šta je espreso makijato zbog kojeg se digao svet? Svi misle da je isto što i kapućino zato što ga tako uvek spremaju, Italijani bi se ozbiljno uvredili kada bi ovo znali
21:01 Zdravlje Jednu namirnicu uopšte ne jedemo, a vrlo je hranljiva: Ove namirnice "teraju osećaj gladi", drže vas sitima celi dan
20:27 Poznati Popadale vilice svima, "ukrao šou" u Kanu: Niko nije ostao imun na njega, Pedro Paskal nikad izazovniji, kada vidite ovo sve će vam biti jasno
19:59 Dom i saveti Kako se rešiti mrava u bašti? Kako da ih zauvek oterate sa cveća i to bez trunke hemije, evo 4 najlakša načina