15:40 Lepota i Moda Iskoristite LETNJE VOĆE za duboku hidrataciju kože: Prirodne maske će očistiti lice i vratiti mu sjaj
09:37 Lepota i Moda Perete lice TOPLOM VODOM? Upravo tu GREŠITE, evo zašto je HLADNA mnogo BOLJA za kožu
15:10 Lepota i Moda Kako PIRINČANA VODA pomaže kod NEGE LICA? Stari recept JAPANKI zbog kojih izgledaju ZATEGNUTO i MLADO
14:38 Lepota i Moda Maska za lice od ove PREHRAMBENE NAMIRNICE podmlađuje kožu: Uklanja bore, akne i tamne mrlje, a idealna je i za suvu i za masnu kožu
18:15 Lepota i Moda Ovu GREŠKU svi pravimo, a nije dobra za našu kožu: Evo kako se pravilno nanosi KREMA za lice
18:27 Lepota i Moda Preporodite kožu lica uz NAJJEDNOSTAVNIJI trik: Ni su vam potrebni SKUPI preparati, samo PRAVILO 60 sekundi
15:25 Lepota i Moda Napravite smesu od DVA sastojka koja imate u kući: Piling temeljno ČISTI KOŽU, podmlađuje je i uklanja MRTVE ĆELIJE
19:33 Lepota i Moda USPORITE starenje i zaštitite KOŽU uz jedan PREPARAT: Bez njega NE IZLAZITE iz kuće, štiti i od TEŽIH KOŽNIH oboljenja
14:40 Lepota i Moda Vratite SVEŽINU umornoj koži: Posle zime je neophodna POSEBNA nega kako vam ne bi bila suva i beživotna
16:55 Lepota i Moda Ovo može BUKVALNO da nam uništi KOŽU: Jednu naviku tokom tuširanja morate HITNO da izbacite!
19:35 Ispovesti "Svi su šokirani kada čuju KOLIKO GODINA imam": Žena otkrila tajnu MLADOLIKOG izgleda, u svoju rutinu je uvrstila OVAJ sastojak
13:55 Lepota i Moda Napravite preparat za ČIŠĆENJE lica: Sastoji se samo od PRIRODNIH sastojaka, a koža će vam biti kao kod BEBE
18:27 Dom i saveti Kako najlakše očistiti uskršnje jaje? Ljuska se skida ko od šale, belance ostaje skroz čitavo i glatko
17:58 Horoskop Nedeljni horoskop od 21. do 27. aprila: Rakovi, ne srljajte u rizične odluke, kod Riba napeto do četvrtka
17:30 Porodica Od napolitanske patijere do pečene jagnjetine: Ovako srpski zet, Italijan Alfonso i Tamara slave Uskrs u Beogradu
16:58 Zdravlje Živeo je 103 godine uz prosta pravila: Poznati doktor nikada nije jeo ove 2 namirnice, a mnogi bez njih ne mogu
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!
15:57 Zdravlje Namirnice koje su štetne za srce: Ovih dana ih svi jedemo, kardiolog upozorava da mogu izazvati infarkt!