19:35 Lepota i Moda Imajte MLADOLIKU kožu poput Dženifer Lopez: Jedna NAMIRNICA koju svi imamo u kući čini ČUDA za lice i telo
11:33 Lepota i Moda Sprečite nastanak CRNIH i NADUTIH tragova ispod očiju: Uz ovih nekoliko TRIKOVA više nećete imati TAMNE podočnjake
15:30 Lepota i Moda Prirodna krema za MEKŠE PETE: Žene se kunu u njeno DEJSTVO, a pravi se od DVA sastojka
13:15 Lepota i Moda Rešite se AKNI i bubuljica: Za detoksikaciju kože jedite OVIH 6 namirnica, lice će vam sijati i biti čisto
09:00 Lepota i Moda Uvek OVO imajte pri ruci jer je SPAS tokom leta: Napravite DOMAĆI melem, koža će biti HIDRIRANA posle sunčanja
17:55 Lepota i Moda "Akne su mi UNIŠTILE život, patila sam": Godinama se mučila zbog JAKIH bolova, ali je pronašla PRIRODAN "lek" i onda se sve promenilo
19:45 Lepota i Moda Krema od OVOG čaja briše BORE s lica i zateže kožu: Veoma se lako pravi, a evo kako bi trebalo da je KORISTITE
10:03 Lepota i Moda Domaći PILING koji UNIŠTAVA celulit: Potrebna su vam JEFTINI sastojci iz kuhinje, praktikujte ga DVA puta nedeljno
17:05 Lepota i Moda Pripremite TELO za plažu: Koža će biti BLISTAVA i NEGOVANA samo ako se pridržavate OVE dve stvari
08:30 Lepota i Moda SIGURAN SASTOJAK ZA PODMLAĐIVANJE I REGENERACIJU KOŽE: Ferulinska kiselina zaglađuje bore i smanjuje fleke na licu
16:37 Lepota i Moda Uz DVA sastojka otklonite PODOČNJAKE bez muke: Najjeftinija metoda zateže "kese" oko očiju BOLJE od skupih krema
19:00 Lepota i Moda Koristite je kao OBROK, ali i KREMU za telo: Lubenica je VIŠE od hrane, koža će vam biti ZAHVALNA
18:27 Dom i saveti Kako najlakše očistiti uskršnje jaje? Ljuska se skida ko od šale, belance ostaje skroz čitavo i glatko
17:58 Horoskop Nedeljni horoskop od 21. do 27. aprila: Rakovi, ne srljajte u rizične odluke, kod Riba napeto do četvrtka
17:30 Porodica Od napolitanske patijere do pečene jagnjetine: Ovako srpski zet, Italijan Alfonso i Tamara slave Uskrs u Beogradu
16:58 Zdravlje Živeo je 103 godine uz prosta pravila: Poznati doktor nikada nije jeo ove 2 namirnice, a mnogi bez njih ne mogu
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!
15:57 Zdravlje Namirnice koje su štetne za srce: Ovih dana ih svi jedemo, kardiolog upozorava da mogu izazvati infarkt!