22:33 Lepota i Moda "Staklena koža" je novi TREND u šminkanju: Glatko lice svi žele, a možete ga imati BEZ filtera
09:32 Lepota i Moda "Crne TAČKE na nosu NISU mitiseri": Dr Ljubica otkriva kako da SPREČITE njihov nastanak
09:57 Lepota i Moda Maska koja ČUVA kožu u HLADNIM danima: Ova TRI sastojka će ukloniti svo CRVENILO na obrazima
09:00 Lepota i Moda Evo kako da negujete RUKE u zavisnosti od GODINA: Mlada žena - STARE RUKE, nažalost, čest prizor
13:07 Lepota i Moda Ujutru ima RAZLIKE da li prvo perete ZUBE ili se UMIVATE: Doktorka otkrila kada se pojavljuju AKNE, a možete da ih SPREČITE
15:35 Lepota i Moda Pogledajte kako žena UKLJANJA CELULIT kod kuće: Nisu joj potrebne kreme, već APARAT koji svi imamo, niko se ne bi setio
20:25 Lepota i Moda "Najbolji je SAVET koji sam dobila": Ovo je PRAVILO broj jedan Anastasijine nege, NIKADA ga ne preskače
16:00 Lepota i Moda Uklonite SVE nečistoće i smanjite BORE: Napravite masku za LICE od samo DVA sastojka za blistavu kožu
17:00 Lepota i Moda Rešite se ISPUCALIH peta: Pažljivo ispratite OVA 4 koraka, koža će biti lepa i NEGOVANA
16:30 Lepota i Moda Ukoliko imate OSETLJIVU i OŠTEĆENU kožu probajte OVU namirnicu: Otklanja i EKCEME, ali i smanjuje pojavu BORA
16:05 Lepota i Moda Danijela pravi DOMAĆI dezodorans: U njenoj porodici ga koriste GODINAMA, a priprema ne oduzima više od 5 minuta
18:27 Dom i saveti Kako najlakše očistiti uskršnje jaje? Ljuska se skida ko od šale, belance ostaje skroz čitavo i glatko
17:58 Horoskop Nedeljni horoskop od 21. do 27. aprila: Rakovi, ne srljajte u rizične odluke, kod Riba napeto do četvrtka
17:30 Porodica Od napolitanske patijere do pečene jagnjetine: Ovako srpski zet, Italijan Alfonso i Tamara slave Uskrs u Beogradu
16:58 Zdravlje Živeo je 103 godine uz prosta pravila: Poznati doktor nikada nije jeo ove 2 namirnice, a mnogi bez njih ne mogu
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!
15:57 Zdravlje Namirnice koje su štetne za srce: Ovih dana ih svi jedemo, kardiolog upozorava da mogu izazvati infarkt!