18:30 Lepota i Moda Džej Lo otkrila TAJNU mladolikog izgleda: Nikada nije radila BOTOKS, a zbog jedne NAVIKE nema nikakva oštećenja na koži
12:30 Lepota i Moda Zovu ga ZLATO u bočici i tečno čudo: Ovo ulje je jedino koje neguje lice, kosu i nokte
09:00 Lepota i Moda Postoji način da PODMLADITE USNE: Mogu biti PUNIJE i glatke iako ih niste redovno negovali
09:15 Lepota i Moda Nega lica u toku CIKLUSA deluje NEMOGUĆA: Iskaču vam BUBULJICE i koža se masti, ali postoji rešenje
22:30 Lepota i Moda Najveće TAJNE Korejki za MLADOLIKO lice: Ovo su njihova zlatna PRAVILA koje će voleti svaka žena
07:30 Zdravlje Ovo VOĆE je zdravo za kosu, kožu i MRŠAVLJENJE: Budite na OPREZU jer ONI moraju da ga izbegavaju
22:30 Lepota i Moda Brza REŠENJA za SUVU i dehidriranu kožu: Pridržavajte se ovih PRAVILA i imaćete blistavo lice
12:38 Lepota i Moda Evo kako pravilno da NEGUJETE kožu lica tokom JESENI: Pored kreme ove DVE stvari su jako važne
20:01 Lepota i Moda Možete imati NEGOVANU kožu za ČETIRI dana: Ovaj TREND su odobrili DERMATOLOZI, samo dobro ispratite korake
22:25 Lepota i Moda Iskoristite KORU od banane za negu: Umesto da je BACITE, samo utrljajte na LICE, efekat će vas oduševiti
19:18 Lepota i Moda Novi TREND za savršeno lice bez BUBULJICA: Žene su ODLEPILE za ovom metodom, traje samo ČETIRI dana, a rezulatati su NEVEROVATNI
08:00 Lepota i Moda "Hidratantni sendvič“, ako niste čuli, PROČITAJTE: Glavni trend u svetu lepote koji je preplavio TikTok i OBOŽAVAĆETE ga
18:59 Poznati Koje svetske zvezde slave pravoslavni Uskrs? Dženifer Aniston, Tom Henks, ali i ovaj najvoljeniji srpski zet...
18:27 Dom i saveti Kako najlakše očistiti uskršnje jaje? Ljuska se skida ko od šale, belance ostaje skroz čitavo i glatko
17:58 Horoskop Nedeljni horoskop od 21. do 27. aprila: Rakovi, ne srljajte u rizične odluke, kod Riba napeto do četvrtka
17:30 Porodica Od napolitanske patijere do pečene jagnjetine: Ovako srpski zet, Italijan Alfonso i Tamara slave Uskrs u Beogradu
16:58 Zdravlje Živeo je 103 godine uz prosta pravila: Poznati doktor nikada nije jeo ove 2 namirnice, a mnogi bez njih ne mogu
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!