17:29 Lepota i Moda Bjuti trik koji briše godine sa lica: Slavni supermodel Sindi Kraford koristi ova dva sastojka iz kuhinje zbog kojih je njena koža blistava
11:59 Lepota i Moda Nikad lakše do sveže i meke kože: Tajna je u ovom triku sa retinolom kako biste izbegli crvenilo i iritacije
11:31 Lepota i Moda Izbrišite godine s lica: Metoda koja ja zaludela žene, čak se i Šer tako podmlađuje, a treba vam samo jedna kašika!
09:05 Lepota i Moda Jutarnja nega kože je ključna: Pripazite na ove tri male, ali bitne stvari kako bi vaš ten ostao blistav
12:13 Zdravlje Ove namirnice usporavaju starenje: Zaštitite kožu tokom zime na najprirodniji mogući način, podmladite se za čas!
13:48 Lepota i Moda Izbrišite bore za 30 dinara: Žene koje su probale ovu masku za lice kažu da zateže kožu kao botoks!
13:04 Lepota i Moda Dermatološkinja tvrdi da zato izgledamo starije: Ove tri greške žene prave u nezi kože nakon 30. godine
12:45 Lepota i Moda "Lepota počinje iznutra": Tajna blistavog tena Viktorije Bekam krije se u ovoj namirnici koju obožava
11:17 Lepota i Moda Maska od bundeve za blistavu kožu: Usporava starenje i pomaže kod akni i pigmentacijskih mrlja
17:42 Lepota i Moda Spas za ispucale bolne pete: Ne bacajte pare na pedikir, posle ove čarobne mešavine, vaša stopala će biti nežna kao svila
09:03 Lepota i Moda Pet loših navika koje dovode do nastanka bora: Mislili ste da vam pomažu, a zapravo ubrzavaju starenje
18:27 Dom i saveti Kako najlakše očistiti uskršnje jaje? Ljuska se skida ko od šale, belance ostaje skroz čitavo i glatko
17:58 Horoskop Nedeljni horoskop od 21. do 27. aprila: Rakovi, ne srljajte u rizične odluke, kod Riba napeto do četvrtka
17:30 Porodica Od napolitanske patijere do pečene jagnjetine: Ovako srpski zet, Italijan Alfonso i Tamara slave Uskrs u Beogradu
16:58 Zdravlje Živeo je 103 godine uz prosta pravila: Poznati doktor nikada nije jeo ove 2 namirnice, a mnogi bez njih ne mogu
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!
15:57 Zdravlje Namirnice koje su štetne za srce: Ovih dana ih svi jedemo, kardiolog upozorava da mogu izazvati infarkt!