12:32 Lepota i Moda Koji je vaš tip kože? Dermatolog je podelila jednostavan i brz način kako to da saznate
17:00 Lepota i Moda Blistava i nežna koža lica nije nedostižna: Ako imate ove navike, odmah prestanite s njima
09:42 Lepota i Moda Prolećna nega kože: Stručnjaci preporučuju ove bjuti rutine kako biste očuvali mladolikost lica
14:26 Lepota i Moda Viralni trend nege kože goveđim lojem zaludeo bjuti svet: Evo šta o tome kažu dermatolozi
11:50 Lepota i Moda Natečenost lica je noćna mora mnogih žena: Stručnjaci otkrili kako da se jednostavno rešite ovog problema
14:03 Lepota i Moda Dermatolog upozorila roditelje: Ove proizvode za negu kože deca nikako ne smeju da koriste, može biti jako opasno
16:10 Lepota i Moda Radi u ordinaciji plastičnog hirurga, ali ne voli botoks: Dermatolog podelila savet kako da usporite starenje
17:31 Lepota i Moda Minimalistička nega kože je sve više u trendu: Dermatolog dala zlata vredan savet kako treba da izgleda bjuti rutina
13:42 Lepota i Moda Nikad lakše do blistave kože: Manekenka podelila recept za masku za lice, a sve sastojke već imate u kuhinji
14:09 Lepota i Moda Tajne blistave kože: Usvojite ove tri navike u svakodnevnoj bjuti rutini i imaćete blistav ten tokom cele godine
15:08 Lepota i Moda Otkrila je tajnu svoje mladolikosti: Botoks i filere zamenila je posebnom negom kože, izgleda deset godina mlađe
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama
18:54 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 9. decembar: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa
18:23 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da idete kod frizera! Šta je korejska trajna o kojoj žene u Srbiji danima pričaju?