13:10 Horoskop Sutra se svima ISPUNJAVAJU ŽELJE, uzmite PAPIR i OLOVKU: Broj 5 se DUPLIRA i ima posebnu moć, iskoristite ovaj fenomen
14:22 Poznati Život me ne MILUJE, gura me u razne SUPROTNOSTI: Čola otkrio kako se nosi sa ROLERKOSTERIMA života i koja mu je NEOSTVARENA želja
11:57 Horoskop Večeras obavezno POGLEDAJTE u nebo i ZAMISLITE ŽELJU: Pojaviće se kiša ZVEZDA PADALICA, iskoristite snažnu energiju
18:05 Porodica Sutra je VRBICA, najradosniji dečiji praznik: Obavezno uradite jedno i SREĆA će vam pokucati na vrata
12:02 Porodica Odaberite KOVERTU i saznajte šta vas ČEKA: Poruka krije JAKO značenje, otkriva šta vam BUDUĆNOST sprema
10:04 Porodica Stavite OVO ispod jastuka PRE spavanja i očekujte ČUDO: Privucite OGROMNU SREĆU, želje će vam se OSTVARITI
15:15 Horoskop Sutra tačno u OVO VREME napišite ČEK IZOBILJA: Želja se SIGURNO ostvaruje, a u vaš život ulaze BOGATSTVO i OBILJE
20:05 Dom i saveti Ova hrana je pravi AFRODIZIJAK: Poboljšava IZDRŽLJIVOST i stvara ŽELJU, a na ovu voćku NISTE ni POMISLILI
14:09 Poznati Mnogo toga sam PROPUSTILA: Snežana Savić napunila je 69 godina i priznala za ČIME najviše ŽALI
12:12 Horoskop U 15:15 obavezno ZAMISLITE ŽELJU: Ako ispratite postupak, ispuniće se BRŽE nego što ste mislili
20:10 Dom i saveti Tajna TEHNIKE 777 za OSTVARENJE želja: Privucite u život LJUBAV i NOVAC, potrebni su vam samo PAPIR i OLOVKA
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
13:42 Zdravlje Za bolje raspoloženje: Naučnici tvrde da ovaj broj koraka dnevno može ublažiti simptome depresije
13:11 Ispovesti "Mama kaže da ove godine nećeš doći": Devojčica napisala pismo Dedu Mrazu, rasplakala i najtvrđa srca