17:25 Horoskop Nedeljni horoskop od 1. do 7. decembra: Blizanci se povlače u sebe, Vage čeka važan razgovor, Ribe u ljubavnom zanosu
09:45 Horoskop Veliki nedeljni horoskop: Finansijski dobitak za Ovna, Raku veza sa zauzetom osobom, Vodoliji neobično iskustvo
08:55 Horoskop Nedeljni horoskop: Jarac pravi veliki korak napred, Vodolija se hladi u vezi, Škorpiji osetljivi zglobovi
11:14 Horoskop Nedeljni horoskop: Jarac će doneti sudbonosnu odluku, Biku konflikt sa kolegama, Škorpija na pragu iznenadnih promena
10:48 Horoskop Nedeljni horoskop od 10. novembra do 16. novembra: Škorpiji mogući konflikti na poslu, Devica upoznaje nekog posebnog, Vodoliji energetski pad
21:27 Horoskop Drama i strast u nedeljnom horoskopu: Lavovi prekidaju vezu, Škorpije kopaju po prošlosti, a jedan znak pliva u parama
17:28 Horoskop Nedeljni horoskop od 28. oktobra do 4. novembra: Početak meseca biće turbulentan za jedan znak, ali ne brinite, stižu i iznenađenja
17:36 Horoskop Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra: Škorpije ulaze u period promena, Blizanci će blistati u danima koji dolaze
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra: Dosta radosti, sreće, uspeha za jedan znak, vikend će biti jako uzbudljiv
12:18 Horoskop Poslušajte savet astrologa: Evo šta svaki znak treba da uradi od 6. do 13. oktobra da bi mu život promenio nabolje
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 23. do 29. septembra: U poslednjoj nedelji desiće se važni preokreti, jedan znak čekaju velika iznenađenja
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. septembar: Vage će imati problem sa kičmom, kod Bikova sve stabilno
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac