Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : život priča

Priča koja je POTRESLA BALKAN - Sramota me je, ali šta da radim: Marija ima 56 godina i KRIJE se od sveta da ne vide gde i kako živi! Ovo niko ne zaslužuje
16:32 Porodica

Priča koja je POTRESLA BALKAN - Sramota me je, ali šta da radim: Marija ima 56 godina i KRIJE se od sveta da ne vide gde i kako živi! Ovo niko ne zaslužuje

ZAPANJUJUĆA ispovest Zorice Marković: Kad sam se razvela otac me SAČEKAO S PUŠKOM dvocevkom, a ljubavnicu sam bacila preko OGRADE da se UDAVI!
09:55 Poznati

ZAPANJUJUĆA ispovest Zorice Marković: Kad sam se razvela otac me SAČEKAO S PUŠKOM dvocevkom, a ljubavnicu sam bacila preko OGRADE da se UDAVI!

Saška ima samo 16 godina, ali TRAKTOR vozi kao da je duplo starija, DRLJA njive i BALIRA seno
20:30 Porodica

Saška ima samo 16 godina, ali TRAKTOR vozi kao da je duplo starija, DRLJA njive i BALIRA seno

POTRESNA ISPOVEST BAKA MILENE RASPLAKALA JE SRBIJU: Voze skupe automobile, letuju u luksuznim hotelima, a ja gladujem i krpim za lekove
16:20 Ispovesti

POTRESNA ISPOVEST BAKA MILENE RASPLAKALA JE SRBIJU: Voze skupe automobile, letuju u luksuznim hotelima, a ja gladujem i krpim za lekove

Mreže u Srbiji bruje o njihovoj LJUBAVNOJ priči: Čekala ga je 30 GODINA, a kada su im se putevi ponovo ukrstili shvatio je da je ona njegova LEPŠA CELINA
22:03 Porodica

Mreže u Srbiji bruje o njihovoj LJUBAVNOJ priči: Čekala ga je 30 GODINA, a kada su im se putevi ponovo ukrstili shvatio je da je ona njegova LEPŠA CELINA

Šta se DESILO ovom muškarcu?! Kada se probudio nije se SEĆAO posledjnih 20 godina, nije verovao da ima ćerku, a mislio je da se probudio kao TINEJDŽER!
16:44 Ispovesti

Šta se DESILO ovom muškarcu?! Kada se probudio nije se SEĆAO posledjnih 20 godina, nije verovao da ima ćerku, a mislio je da se probudio kao TINEJDŽER!

Mrzeo je svoj nadimak, a HIT priča je kako ga je dobio: Legendarni Bora Todorović ovo je krio "kao zmija" noge!
21:22 Poznati

Mrzeo je svoj nadimak, a HIT priča je kako ga je dobio: Legendarni Bora Todorović ovo je krio "kao zmija" noge!

1 2 3
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Shutterstock
14:30 Dom i saveti

Nemojte se igrati sa životom: Evo kako da pripremite svoj dom za nevreme, zaštitite svoje najbliže

Shutterstock
13:07 Dom i saveti

Hrani se štetočinama: Ovaj insekt treba da se nađe u vašoj bašti, koristan je i lep u isto vreme, evo kako da ga privučete

muve
11:54 Dom i saveti

Muve zunzare beže glavom bez obzira: Baka Radmila primenjuje caku koja ih drži daleko od kuće!

baka
08:20 Dom i saveti

Kupili ste tvrde breskve? Uz bakin trik će sazreti preko noći, evo šta treba da uradite

cvet
21:59 Dom i saveti

Evo kada treba orezati suve cvetove hortenzija: Jako je važno da pogodite pravo vreme, posle toga će da rastu kao iz vode

watch-icon

Preporučujemo

sandale
17:05 Lepota i Moda

Za ovim sandalama su Srpkinje odlepile! Ni štikle ni baletanke im nisu ravne, one su sve što vam treba ovog leta!

sunčanje
16:42 Lepota i Moda

Bez ovoga nikako ne idite na plažu: Nećete izgoreti, koža će vam biti zahvalna, a još ćete uštedeti!

beba
16:17 Ispovesti

Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju

Shutterstock/Kunlathida6242
15:48 Lepota i Moda

Recite zbogom sedoj kosi! Mešavina od 3 jeftina sastojka vraća prirodnu boju, izgledaćete kao da ste bili kod frizera!

Printscreen/Youtube/Entertainment Tonight
15:27 Poznati

Cela Srbija je plakala: Glumica tragično preminula pre 5 godina, njen sin i dalje vuče traume, svi pamte ovaj trenutak

komarci
14:57 Zdravlje

Komarci najviše napadaju ljude sa ovom krvnom grupom: Još ako pijete ovo piće, ima da vas urnišu

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.