16:32 Porodica Priča koja je POTRESLA BALKAN - Sramota me je, ali šta da radim: Marija ima 56 godina i KRIJE se od sveta da ne vide gde i kako živi! Ovo niko ne zaslužuje
09:55 Poznati ZAPANJUJUĆA ispovest Zorice Marković: Kad sam se razvela otac me SAČEKAO S PUŠKOM dvocevkom, a ljubavnicu sam bacila preko OGRADE da se UDAVI!
20:30 Porodica Saška ima samo 16 godina, ali TRAKTOR vozi kao da je duplo starija, DRLJA njive i BALIRA seno
16:20 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST BAKA MILENE RASPLAKALA JE SRBIJU: Voze skupe automobile, letuju u luksuznim hotelima, a ja gladujem i krpim za lekove
22:03 Porodica Mreže u Srbiji bruje o njihovoj LJUBAVNOJ priči: Čekala ga je 30 GODINA, a kada su im se putevi ponovo ukrstili shvatio je da je ona njegova LEPŠA CELINA
16:44 Ispovesti Šta se DESILO ovom muškarcu?! Kada se probudio nije se SEĆAO posledjnih 20 godina, nije verovao da ima ćerku, a mislio je da se probudio kao TINEJDŽER!
21:22 Poznati Mrzeo je svoj nadimak, a HIT priča je kako ga je dobio: Legendarni Bora Todorović ovo je krio "kao zmija" noge!
17:05 Lepota i Moda Za ovim sandalama su Srpkinje odlepile! Ni štikle ni baletanke im nisu ravne, one su sve što vam treba ovog leta!
16:42 Lepota i Moda Bez ovoga nikako ne idite na plažu: Nećete izgoreti, koža će vam biti zahvalna, a još ćete uštedeti!
16:17 Ispovesti Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
15:48 Lepota i Moda Recite zbogom sedoj kosi! Mešavina od 3 jeftina sastojka vraća prirodnu boju, izgledaćete kao da ste bili kod frizera!
15:27 Poznati Cela Srbija je plakala: Glumica tragično preminula pre 5 godina, njen sin i dalje vuče traume, svi pamte ovaj trenutak
14:57 Zdravlje Komarci najviše napadaju ljude sa ovom krvnom grupom: Još ako pijete ovo piće, ima da vas urnišu