17:25 Ispovesti Pretvarala se da je POZITIVNA na KOVID da bi otišla na žurku: "Sve je bilo SUPER dok moj ŠEF nije saznao, a onda..."
18:10 Ispovesti "Zvali su me SAKATA": Snežana je rođena bez prstiju i uprkos tome ona danas stvara neverovatna UMETNIČKA dela
18:40 Ispovesti "Nije mi žao ni njegove ŽENE, sama je KRIVA": Nije želela da mu bude DRUGA, pa ga je uslovila, a danas je SIGURNA u jedno!
19:10 Ispovesti Njen OTAC ne prihvata da ona ima SVOJE mišljenje: "Rekao da ne dolazim za Božić jer živim u grehu"
22:15 Porodica Šta znači kada vas NAJMILIJI zlostavljaju? "Majka mi je oduzela NAJBOLJE godine života, a pred SMRT rekla da me MRZI"
22:30 Ispovesti Ženi iz Kanade dijagnostifikovali NOVU bolest!? Živi u prikolici, bez klime i zbog toga je OBOLELA
13:52 Ispovesti Verovala mu, a on je SILOVAO OSAM sati, a zatim polio KISELINOM: Poznata manekenka je imala preko 400 intervencija, lice joj je bilo UNIŠTENO, a evo kako danas IZGLEDA
15:02 Ispovesti Pobegla je u Ameriku kada joj se dečko OBESIO: Majka je uvela u PROSTITUCIJU, iza rešetaka je završila zbog DROGE, a tamo je upoznala NJU
16:30 Porodica Pravda posle 72 godine: Četiri muškarca su pogrešno optužena za SILOVANJE i njihovi životi su potpuno UNIŠTENI!
14:01 Ispovesti NEVEROVATNO: Nakon što je saopštila MUŽU da joj majka preminula, on je postavio PITANJE koje je razbesnelo čitavu planetu!
14:26 Zdravlje Bizaran simptom bio je znak raka u četvrtom stadijumu: Žena (35) obolela od opake i retke bolesti koja mahom pogađa muškarce
14:03 Porodica Ovo je nešto najlepše što ćete danas videti: Štene je prvi put prišlo bebi, njihova sreća raznežila je i najtvrđa srca!
13:39 Poznati Dokaz da pare nisu sve u životu: Deca rijaliti zvezde kao puštena "s lanca", ljudi gledaju i ne veruju šta se dešava!
13:15 Zdravlje Lekari hitne pomoći upozoravaju: Ovih 5 vrsta bolova nikada ne ignorišite, mogu biti opasni po život!
12:55 Dom i saveti Starinsko domaće jelo po receptu naših baka: Pucali smo od zdravlja za malo para, a danas ga retko ko jede