14:50 Poznati TOP ČETIRI NAJBOLJA stajlinga MET GALE 2022. godine: One su definitivno IZDOMINIRALE ali Kim Kardašijan je prevazišla samu sebe
11:53 Lepota i Moda Njeno lice je proglašeno za NAJLEPŠE na svetu: Ni Bijons ni Arijana Grande nisu imale nikakvu šansu pored prelepe manekenke!
08:00 Lepota i Moda Otac manekenki Bele i Điđi Hadid bio je IZBEGLICA: Lepotice NE KRIJU svoje PALESTINSKO poreklo, objavljena je FOTOGRAFIJA koja otkriva SVE!
11:34 Poznati NAJLEPŠA ŽENA SVETA U PAKLU ZLOSTAVLJANJA: "Stalno sam se vraćala ženama i muškarcima koji su me fizički maltretirali"!
19:30 Lepota i Moda I NAJLEPŠE ŽENE SVETA PLAČU Najplaćenija manekenka današnjice priznala da je SVAKU noć u problemu, a dala je VAŽAN savet svima koji imaju MENTALNE poteškoće!
13:17 Poznati Najlepša žena sveta prošetala gradom u "BEZOBRAZNOJ" košulji: Da nije OVOG detalja, UHAPSILI bi je zbog GOLOTINJE
08:06 Lepota i Moda PET puta kada nas je Bela Hadid ODUVALA modnim kreacijama. I ostali smo BEZ TEKSTA!
13:13 Poznati ZLATNA PLUĆA Kanskog festivala: Kako je Bela Hadid jednim HRABRIM POTEZOM ODUVALA sve druge lepotice u drugi plan!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore