11:55 Ispovesti Doktor je dobio otkaz nakon što je spasio život detetu: Kada se saznao razlog, nastao je neviđeni skandal
14:11 Ispovesti Pacijenti čekaju u redu, a on bludniči: Doktor imao intimne odnose u ordinaciji i sve snimao, pa slao medicinskoj sestri!
14:30 Zdravlje Ne košta ništa, a pomaže: Doktor tvrdi da ova navika podstiče gubitak težine i smanjuje rizik od demencije
13:00 Zdravlje Mučite se da smršate? Doktor tvrdi da ova namirnica najbolje topi kilograme i smanjuje apetit
13:26 Zdravlje Epidemiolog tvrdi: Namirnica koju Srbi obožavaju zdravija je kad se jede iz konzerve nego sveža!
15:06 Zdravlje Rak ŠTITNE ŽLEZDE se najteže otkriva: OVO su prvi simptomi, ako ih primetite, odmah idite kod DOKTORA!
12:25 Zdravlje Doktor objasnio u čemu je caka: Evo kako se pravilno koristi sprej za nos, ovo nikako ne sme da se desi
15:07 Zdravlje Dao je recept za dugovečnost: Doktor rekao koju namirnicu jede svaki dan da bi usporio starenje
14:47 Zdravlje Doktor apeluje da se ne kljukamo vitaminima: Evo koji su suplementi bezvredni, a neki su čak i štetni
17:48 Zdravlje "Mislio sam da jedem zdravo, a udebljao sam se 10 kilograma": Poznati doktor otkrio koliku štetu telu pravi pogrešan izbor doručka
18:31 Zdravlje Doktor koji ima dijabetes promenio je život iz korena: Svi ovo stalno radimo, a ubija nas i uništava nam zdravlje
10:46 Zdravlje Insulinska rezistencija loše utiče na plodnost: Dr Dimitrijević objasnila kako prepoznati simptome i dala detaljan jelovnik
21:01 Lepota i Moda Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća
20:17 Poznati Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola
20:00 Poznati Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 29. maj: Blizancima stižu nove informacije, Lavovi u kreativnom zanosu
18:58 Dom i saveti Štetočine će momentalno pobeći: Stavite ovo u zemlju i rešite ih se zauvek, više neće grickati vaše biljke