17:21 Poznati Princ Vilijam 7 godina nije želeo da oženi Kejt Midlton: Sada je otkriven i razlog, a u jednom trenutku ju je čak i ostavio
18:57 Poznati Princ Vilijam je u velikom problemu: Zaboravio je šta znači mir i tišina, a za sve je kriv njegov sin
13:58 Poznati Vilijam kakvog još niste videli: Tek će sada žene da odlepe za njim, princ im priredio pravi raj za oči
13:27 Poznati Niko nije verovao da su u stanju da to urade svojoj deci: Kejt i Vilijam doneli odluku koja menja sve
20:54 Poznati Ju, ju, ju, šta li će reći na ovo u Velikoj Britaniji, snimak videli milioni ljudi? Princ Vilijam sve više podseća na princezu Dajanu?
21:01 Poznati Sve žene su oduševljene njegovim novim izgledom, ali ne i ona: Princ Vilijam odlučio da se obrije zbog jedne žene, a to nije Kejt?
17:24 Poznati Na Vilijamov imidž pala i najzgodnija žena na svetu: Izašli zajedno na ručak, a princ nije sakrivao koliko mu prija njeno društvo
19:59 Poznati ,,Ona je bila neverovatna": Princ Vilijam otkrio kako se oseća Kejt Midlton nakon hemioterapije, sada samo ovo želi
17:26 Poznati Ispod silnih odora kriju se savršeno isklesana tela: Evo kako Vilijam i Kejt izgledaju u kupaćim kostimima, svima pale vilice
13:45 Poznati Princ Vilijam progovorio o bratu Hariju usred porodičnog razdora: 'Bio sam pomalo anksiozan'
08:12 Lepota i Moda Od proćelavog princa do brutalnog frajera: Evo kako je Vilijam dospeo na listu najatraktvnijih muškaraca, a za sve je zaslužna ona
18:39 Poznati Presedan u kraljevskoj porodici? Princ Vilijam se posle 6 godina obratio bratu, princu Hariju?
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!