12:27 Poznati Ponovo eskalirao rat između otuđenih snaja? Megan Markl besna kao ris, Kejt Midlton joj "otela" ono za čime je ona oduvek žudela
14:50 Lepota i Moda Kejt Midlton ima novu boju kose koja će biti hit ovog proleća: Podmlađuje, daje volumen i izgleda sofisticirano
15:40 Lepota i Moda Pantalone Kejt Midlton su hit sezone: Skrivaju sve ženske mane, izdužuju figuru, udobne su, a mi smo ih našli za 3.900 dinara
15:57 Poznati Kejt Midlton slavi Svetski dan borbe protiv raka: Uz prelepu sliku poslala snažnu poruku, jednim detaljem je oduševila ceo svet
20:27 Poznati Ovo se ne dešava tako često, reagovala palata: Hitno se oglasili, Kejt Midlton u centru dešavanja, došlo je do prekora
21:00 Poznati Srpkinje će je razumeti: Kejt Midlton otkrila šta radi sa odećom kada je njena deca prerastu, ima važno pravilo
21:40 Lepota i Moda Kejt Midlton se kune u ulje koje pomaže kod bora, ožiljaka i mrlja na licu: Sad znamo kako princeza neguje svoj mladoliki izgled
20:44 Poznati Kejt Midlton krenula stopama svog svekra: Uradila je isto ono što je i kralj Čarls obavio pre skoro 10 godina
11:47 Lepota i Moda Ovu haljinu nećete skidati sa sebe: Neverovatno elegantan model idealno stoji svim ženama, dezen je damski, a tek kad vidite kragnu
14:05 Poznati Mama Kejt Midlton u bikiniju: Ima 70 godina i izgleda kao avion, ovo niko nije mogao ni da zamisli
22:00 Poznati Ccc, jetrvice, jetrvice... jedna potkačila drugu? Megan Markl podsetila na podrugljiv nadimak Kejt Midlton, svi joj se smeju
17:31 Poznati Nisu hteli da joj šiju haljine, vređali su je zbog izgleda! E, sada se se zainatila i smršala 45 kilograma, izgleda kao top model
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju