18:00 Zdravlje Lekari su UPOZORILI: Ove SUPLEMENTE bespotrebno uzimate i BACATE PARE, kažu „magične pilule“, a povećavaju rizik od RAKA!
08:18 Zdravlje Svako JUTRO na prazan stomak ovo POPIJTE: Prava VITAMINSKA bomba uz koji ćete izgubiti KILOGRAME
08:00 Lepota i Moda Kada vam PRETERANO opada kosa, nedostaje vam OVAJ vitamin: Uvrstite ga u ishranu za gustu i JAKU kosu
20:37 Zdravlje Jedan od NAJVEĆIH izvora zdravlja: Biljka koju SVI žele da uzgajaju je riznica VITAMINA, imajte je UVEK na dohvat ruke
08:36 Zdravlje Bleda koža i UMOR nisu samo simptomi ANEMIJE: Moguće je da vam ovaj VITAMIN nedostaje, jedna GRUPA je u posebnom RIZIKU!
19:00 Lepota i Moda Koristite je kao OBROK, ali i KREMU za telo: Lubenica je VIŠE od hrane, koža će vam biti ZAHVALNA
14:47 Zdravlje Doktorka TVRDI da jedan vitamin SKRAĆUJE ŽIVOT ako se pogrešno uzima: Budite oprezni sa suplementima!
19:30 Zdravlje Napitak koji PROVERENO smanjuje povišen HOLESTEROL: Cvekla u kombinaciji sa ovim namirnicama prava je VITAMINSKA ,,bomba''
11:30 Zdravlje Istraživanja POKAZALA povezanost: Ako patite od DEPRESIJE ili ANKSIOZNOSTI, vrlo je moguće da vašem organizmu fali ovaj VITAMIN
13:48 Zdravlje Iznenadićete se šta SVE sadrži jedna KONZERVA SARDINE: Obično RIBU jedemo samo tokom POSTA, što je VELIKA greška
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac