Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : lepota

Pojavile su vam se MRLJE OD SUNCA? Evo kako da ih se rešite PRIRODNIM PUTEM
09:53 Lepota i Moda

Pojavile su vam se MRLJE OD SUNCA? Evo kako da ih se rešite PRIRODNIM PUTEM

Ovo je Indijka koja nam je pokazala drevne indijske trikove da vaša kosa bude DUŽA, LEPŠA, SJAJNIJA i GUŠĆA
08:17 Lepota i Moda

Ovo je Indijka koja nam je pokazala drevne indijske trikove da vaša kosa bude DUŽA, LEPŠA, SJAJNIJA i GUŠĆA

Mislite da su žene koje DIŽU TEGOVE previše MIŠIĆAVE? Promenićete mišljenje KAD VIDITE NJIH!
19:29 Lepota i Moda

Mislite da su žene koje DIŽU TEGOVE previše MIŠIĆAVE? Promenićete mišljenje KAD VIDITE NJIH!

NAJSAVRŠENIJI MEDNI BALSAM za meke i SOČNE USNE
09:50 Lepota i Moda

NAJSAVRŠENIJI MEDNI BALSAM za meke i SOČNE USNE

Pogled ispod obrva: Senke, ajlajner i krejon koje će učiniti vaš mejkap savršenim!
17:20 Lepota i Moda

Pogled ispod obrva: Senke, ajlajner i krejon koje će učiniti vaš mejkap savršenim!

Želite TANAK STRUK i ČVRSTE GRUDI? Beogradski lekar savetuje šta morate da JEDETE,  a šta NE
20:25 Lepota i Moda

Želite TANAK STRUK i ČVRSTE GRUDI? Beogradski lekar savetuje šta morate da JEDETE, a šta NE

Mući vas PERUT? Unos ovih namirnica će REŠITI problem za tren oka
10:25 Zdravlje

Mući vas PERUT? Unos ovih namirnica će REŠITI problem za tren oka

TOP tri beauty trika koja su nas OSTAVILA BEZ TEKSTA! A drugi će vas ODUŠEVITI!
09:24 Lepota i Moda

TOP tri beauty trika koja su nas OSTAVILA BEZ TEKSTA! A drugi će vas ODUŠEVITI!

PET puta kada nas je Bela Hadid ODUVALA modnim kreacijama. I ostali smo BEZ TEKSTA!
08:06 Lepota i Moda

PET puta kada nas je Bela Hadid ODUVALA modnim kreacijama. I ostali smo BEZ TEKSTA!

Jelisaveta Orašanin
14:16 Poznati

Kad Jelisaveta Orašanin izađe NA PLAŽU, momentalno skače TEMPERATURA! Da li su ovo NAJBOLJI TRBUŠNJACI naše scene?

ZDRAVO LEPOTICE, DOVIĐENJA BORICE! Ruskinje se KUNU u ovaj ELIKSIR MLADOLIKOSTI I DUGOVEČNOSTI, a sve sastojke VEĆ IMATE!
11:33 Lepota i Moda

ZDRAVO LEPOTICE, DOVIĐENJA BORICE! Ruskinje se KUNU u ovaj ELIKSIR MLADOLIKOSTI I DUGOVEČNOSTI, a sve sastojke VEĆ IMATE!

Usne vrele višnje: Karmin je najmoćnije oružje u ženskim rukama, a evo kako da ga najbolje upotrebite
12:08 Lepota i Moda

Usne vrele višnje: Karmin je najmoćnije oružje u ženskim rukama, a evo kako da ga najbolje upotrebite

1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

meso
16:01 Dom i saveti

Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka

orhideja
14:30 Dom i saveti

Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim

slavski kolač
11:26 Dom i saveti

Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!

jelo
09:33 Dom i saveti

Mešate hranu drvenom varjačom? Glavna je alatka u kuhinjama domaćica u Srbiji, a evo da li je bezbedna

dvorište
08:31 Dom i saveti

Kasno je kada padne sneg: Što pre obavite ovaj zadatak u dvorištu, to će vam biti lakše tokom zime

watch-icon

Preporučujemo

meso
16:01 Dom i saveti

Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka

dvoje
15:00 Porodica

Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!

orhideja
14:30 Dom i saveti

Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim

poruka
14:00 Ispovesti

Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!

Megan Markl
13:29 Poznati

Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”

krema
12:58 Lepota i Moda

Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.