16:15 Porodica Ovaj test otkriva tajne koje krijete i od sebe: Odgovorite na četiri pitanja i saznajte šta vam je najveća prepreka u životu
19:52 Dom i saveti Pogledajte svoje cipele: Otkrivaju sve o vašoj ličnosti, čak i ono što sami od sebe krijete!
11:14 Zdravlje Treba vam samo pet minuta: Najtačniji Frojdov test ličnosti otkriva 8 velikih istina o svakom čoveku, saznajte kakvi ste zapravo
16:26 Zdravlje Ovaj test otkriva tajne koje krijete i od sebe: Odgovorite na četiri pitanja i saznajte šta vam je najveća prepreka u životu
08:00 Porodica Zabavni test: Odgovorite na ova pitanja i saznajte da li brzo planete ili umete da se kontrolišete
16:00 Horoskop Saznajte šta DATUM ROĐENJA govori o vašoj ličnosti: Ako ste rođeni 23. dana u mesecu, vi ste NEZAVISNI, dok oni 19. su pravi EKSTREMISTI
16:47 Dom i saveti Uradite čuveni JAPANSKI test ličnosti: Najpreciznije otkriva tajne naše PODSVESTI!
22:00 Dom i saveti Ovaj TEST ličnosti zaludeo je INTERNET: Odgovorite iskreno na TRI pitanja i saznaćete koja je vaša skrivena strana!
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?