13:00 Zdravlje Za 2 sekunde proverite da li vam je visok holesterol: Doktorka otkrila TEST koji je nepogrešiv, a radi se kod kuće
16:05 Porodica Optička iluzija koja je zaludela svet: Ako za 15 sekundi vidite šta je na slici, vi ste genije!
12:36 Zdravlje Za 5 sekundi saznajte da li će vam srce stradati: Ovaj brzi test možete uraditi i kod kuće
10:29 Zdravlje Doktor mi je rekao da stegnem pesnicu: Za tri sekunde čovek je znao sve o meni i mojim problemima
12:44 Dom i saveti Koliko dugo ćete živeti? Test od 10 sekundi može da vam predvidi životni vek, uradite ga kod kuće
16:15 Zdravlje Brzi test palcem spasava život: Ako možete da uradite ovo, morate se hitno javiti lekaru
13:11 Zdravlje Koja žena je najstarija? Ovaj brzi test otkriće sve o vašoj ličnosti, pa čak i ono što o sebi niste ni znali
09:25 Zdravlje Da li možete da dotaknete nožne prste dok stojite? Proverite da li je vaše telo u problemu, ovaj test otkriva zdravstvene tegobe
15:30 Zdravlje Za 3 sekunde proverite da li vam je visok holesterol: Doktorka otkrila test koji je nepogrešiv, a radi se kod kuće
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?