10:20 Dom i saveti Sve više ljudi stavlja lovorov list u veš mašinu: To su radile i vaše bake, a razlog je genijalan
10:03 Dom i saveti Ovo svi imaju u kuhinji: Kad ga stavite ispod otirača novac će početi da vam se gomila
11:27 Dom i saveti Privucite bogatstvo i sreću 8. februara: Stavite u novčanik začin koji ima magičnu moć
10:45 Dom i saveti Zarađujte kao milioneri: Stavite ovu stvar ispod otirača i gledajte kako novac dolazi sam od sebe
21:33 Dom i saveti Obavezno stavite list ove biljke u veš mašinu: Odeća će nakon pranja izgledati kao da ste je tek kupili
10:58 Dom i saveti Žene masovno stavljaju ovu biljku u usisivač: Kažu da bolji trik skoro nisu videle jer rešava problem koji nas sve jako smara
20:47 Dom i saveti Lavanda pada u zaborav pred ovom moćnom biljkom: 6 lekovitih dejstva lovorovog lista — pomaže za miran san i još za...
10:58 Dom i saveti Stavite lovor ispod jastuka pre spavanja: Niste ni svesni kakvo delotvorno dejstvo ima
13:54 Dom i saveti Stavite ovaj začin na radijator: Upija neprijatne mirise u kući i popravlja raspoloženje
22:00 Horoskop Sreća vam kuca na vrata: Ova 3 znaka će u četvrtak, 14. avgusta dobiti neviđene ponude, oslobađaju se tereta
21:33 Zdravlje Ima da spavate kao beba: Ova namirnica ne samo da se uspešno bori protiv nesanice, već je i prste da poližeš
21:01 Dom i saveti Veš ima buđav miris? Operite ga u mašini i dodajte jednu šolju ove tečnosti, radi kao magija
20:28 Poznati Vodio je buran život: Glumac koga zna cela Srbija otkriva kroz šta je sve prošao, dve stvari su ga zamalo uništile
20:00 Porodica Reci mi da sam lepa: Evo u kom uzrastu devojčice postaju opsednute fizičkim izgledom, ranije nego što mislite
19:31 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 14. avgust: Strelci će da uživaju, Vodolijama stižu neočekivane prilike