19:49 Ispovesti Ugojila se 46 kilograma i onda je donela TEŠKU ODLUKU: Nataša je REKORDNO smršala 30 kila, a posle ovog snimka nećete verovati kako sad izgleda!
15:47 Ispovesti Nije mogla iz kreveta od debljine: Toliko je smršala da ni NAJBLIŽI nisu mogli da je prepoznaju
12:42 Zdravlje RIZIKUJETE ukoliko ste GOJAZNI: Doktor Voja Perišić upozorava na OVU NAMIRNICU, ne sme svako da je konzumira!
12:10 Zdravlje Dijeta u koju se MANEKENKE "kunu": Sa ovom rigoroznom ishranom Sindi Kroford za NEDELJU dana skida PET KILOGRAMA!
15:17 Zdravlje "Bilo me je sramota kada se popnem na sprat i ostanem bez DAHA": Promenila je samo JEDNU naviku i za 18 meseci smršala 60 KILOGRAMA!
15:20 Zdravlje Merio se na STOČNOJ vagi: Za 15 meseci smršao je neverovatnih 143 kilograma, a povod je i više nego opravdan!
16:11 Ispovesti Videla je svoj odraz u ogledalu i podvukla crtu: SAMOHRANA majka ČETVORO dece skinula je 30 kilograma, čim je izbacila ovo iz ISHRANE
22:38 Zdravlje Kada su joj roditelji POGINULI našla je utehu u HRANI: Onda je za godinu dana smršala 60 KILOGRAMA i izbacila TRI namirnice iz ISHRANE
11:55 Dom i saveti Egzotična BOMBA za ubrzani metabolizam: Vaše telo će vam biti zahvalno nakon samo jedne čaše OVOG NAPITKA!
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 1. maj: Škorpije da povedu računa o zdravlju, Rakovi imaju pomoć od jedne osobe
18:57 Lepota i Moda Ove patike su najudobnije: Dopuštaju nogama da dišu tokom čitavog dana, a najbolje od svega je što se kombinuju uz bukvalno sve
18:28 Poznati ,,Čuo sam kako mi kosti pucaju...": Glumac doživeo katastrofalnu nesreću dok je čistio sneg, život mu je visio o koncu
18:00 Zdravlje Nije samo pupak: Ljudi masovno zaboravljaju da operu ove delove tela, puni su rizičnih bakterija
17:29 Poznati Preminula u 100. godini života: Ovako su izgledali poslednji trenuci čuvene glumice, Srbi je pamte po ovoj ulozi
17:03 Zdravlje Banane imaju nekoliko faza zrelosti: Evo koje su najzdravije, a koje mogu izazvati zdravstvene tegobe