14:31 Zdravlje Dobro pogledajte svoju kosu: Ako primetite ovo, u riziku ste da dobijete srčane probleme
18:36 Poznati Bila je danima bez svesti, a šuškalo se da se predozirala: Madona se prvi put oglasila i otkrila šta joj se desilo i kako se sada oseća
12:07 Poznati "On je sve gore i gore": Bivša devojka Brusa Vilisa otkrila detalje o stanju slavnog glumca, porodica je očajna
13:20 Poznati Šenon Doerti konačno nasmejana: Posle teške operacije glumica uslikana na večeri sa prijateljima
17:14 Zdravlje Bolest koju prenose komarci može da dovede do upale mozga: Profesor Tomanović otkrio koja su najveća žarišta i kako da se zaštitimo
16:30 Poznati Bolest koja je oborila Madonu, svi zanemarujemo misleći da to nije ništa: Može da se oboli od roku od nekoliko sati
20:51 Zdravlje Moj zet je naglo počeo da gubi kilograme: Doktori su mislili da ima rak, a istina je bila još gora
21:00 Zdravlje Kardiolog otkrio: Ove stvari sam zabranio ljudima koje volim, tako su zdravi dočekali starost
08:20 Zdravlje Bio je u punoj snazi, a onda mu je hrana postala bezukusna: Sada mu je ostalo mesec dana života
15:31 Poznati "Mislila sam da je izgubio interesovanje za mene, lagala sam sebe da nije bolestan": Bolna ispovest ćerke Brusa Vilisa
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale