18:43 Poznati "Nedostaje mi moj otac": Emotivna objava ćerke Brusa Vilisa, podelila omijenu fotku iz detinjstva sa slavnim glumcem
11:58 Poznati Slavna glumica više ne može da čita: Napušta glumu, bolest je napredovala, a ima veze sa visokim pritiskom
13:19 Poznati Posle četiri godine Selin Dion u javnosti: Bori se sa retkom bolešću koja je sprečava da peva, ali vedri duh je ne napušta
15:36 Zdravlje Zaspao je sa sočivima i oslepeo: Bakterija mu je bukvalno "pojela" oko, a sve zbog bezazlene greške koju svi često pravimo
17:52 Poznati Bolest je uzela maha: Brus Vilis posle dužeg vremena viđen u javnosti, slavni glumac ne liči na sebe
16:28 Zdravlje Broj odlaska u toalet utiče na mozak: Zbog creva brže starimo, a evo šta se dešava sa pamćenjem
08:21 Zdravlje I nokti na nogama mogu da otkriju bolest: Ako primetite ove promene, moguće je da vas je napao "tihi ubica"
16:30 Poznati Pop diva Madona je viđena pre dva dana u Njujorku: Evo kako slavna pevačica izgleda posle borbe sa bolešću
10:08 Zdravlje Zdravlje dolazi iz debelog creva: Ovi simptomi mogu da ukažu na tešku bolest, a mogu da budu i bezazleni, jedna stvar pravi razliku
21:26 Poznati "Razmišljanja me često vode u propast i tugu": Žena Brusa Vilisa otkrila da se teško nosi sa bolešću svog muža
13:25 Poznati "Želim da svi znate, ne odustajem": Selin Dion se bori sa teškom bolešću, ali gaji nadu za oporavak
18:01 Zdravlje Ni sprej, ni inhalacije, nego masaža: Doktor pokazao kako da u svakom trenutku otpušite nos, konačno ćete imati kvalitetan san
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede
17:01 Horoskop Kratak i precizan nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra: 3 znaka su se opet izvuka, imaće sreće, jedan znak biće utučen u nedelju
16:34 Poznati Kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita, a nije ni Anđelina ni Dženifer: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga
16:02 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca