17:01 Ispovesti "Imam telo jednogodišnjaka, a već sam napunila 11 godina": Ova devojčica se suočava sa retkim medicinskim stanjem, a njen životni put prati 7 miliona ljudi
11:05 Poznati "Čeka da umrem da ne bi plaćao alimentaciju": Slavna glumica saznala da je muž vara ma dan operacije, a sada je surovo muči iako umire od raka
09:48 Poznati Glumica iz filma "Beležnica" doživela istu sudbinu poput njenog lika: Glumila ulogu žene sa Alchajmerom, sad se bori sa istom bolešću
10:12 Zdravlje Zamalo izgubio život zbog greške lekara: Rekli su mu da pati od anksioznosti, dok je iza ugla vrebala kobna bolest
20:03 Zdravlje ,,Dobila sam osip po celom telu": Emi se putovanje iz snova pretvorilo u najgoru noćnu moru, a za sve je kriv virus koji se širi Evropom
09:33 Zdravlje Dobro pogledajte svoje dlanove: Ako primetite ovu promenu, moguće je da imate ozbiljno srčano oboljenje
09:10 Zdravlje Stalno ste umorni, "vuče vas krevet"? Ovo je alarm za pojavu brojnih oboljenja, jedno je posebno opasno
12:57 Poznati Pobedila je rak, a sada je dobila još težu dijagnozu: Poznata glumica jedva stoji na nogama, misli da neće još dugo živeti
13:57 Poznati Oglasila se muzička diva: Selin Dion progovorila o svojoj bolesti i poslala jaku poruku
09:36 Dom i saveti Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, mogući su problemi sa srcem: Numerologija otkriva na koje organe da obratite pažnju
08:41 Ispovesti Ova manekenka je bila san svakog muškarca: Bolest je prikovala za krevet, svi su je zaboravili, a sada se pojavila jača nego ikad
22:06 Porodica Da li je vaš muž nesrećan? Ovih 7 signala otkrivaju istinu, evo šta se tačno dešava u njegovoj glavi
21:45 Poznati Kim Kardašijan će odlepiti: Bivšeg dečka podsetili na vezu sa njom, njegova reakcija je govorila 1000 reči!
21:15 Ispovesti "Voleo bih da nikada nismo dobili na lutriji": Porodica preko noći postala bogata, imali su sve, a živeli gore nego ikada!
20:45 Poznati "To je najtragičnije u celom slučaju": Lekari zabrinuti za Brusa Vilisa, kažu da je situacija ozbiljna, a evo šta ih je najviše uplašilo
20:16 Dom i saveti Lale u vazi biće sveže čak 12 dana: Evo šta treba da uradite kako cvetovi ne bi uvenuli
19:46 Poznati "Plašim se svoje žene!" Muž poznate glumice iznenadio javnost svojom izjavom o sadašnjoj supruzi