08:01 Zdravlje Šta je sindrom ukočene osobe koji je dijagnostikovan slavnoj pevačici: Ovo su simptomi koji su zadesili Selin Dion
09:46 Poznati "Moraju da mi odstrane jajnike": Kris Džener prvi put javno progovorila o tumoru, a evo šta joj najteže pada
17:01 Ispovesti "Imam telo jednogodišnjaka, a već sam napunila 11 godina": Ova devojčica se suočava sa retkim medicinskim stanjem, a njen životni put prati 7 miliona ljudi
11:05 Poznati "Čeka da umrem da ne bi plaćao alimentaciju": Slavna glumica saznala da je muž vara ma dan operacije, a sada je surovo muči iako umire od raka
09:48 Poznati Glumica iz filma "Beležnica" doživela istu sudbinu poput njenog lika: Glumila ulogu žene sa Alchajmerom, sad se bori sa istom bolešću
10:12 Zdravlje Zamalo izgubio život zbog greške lekara: Rekli su mu da pati od anksioznosti, dok je iza ugla vrebala kobna bolest
20:03 Zdravlje ,,Dobila sam osip po celom telu": Emi se putovanje iz snova pretvorilo u najgoru noćnu moru, a za sve je kriv virus koji se širi Evropom
09:33 Zdravlje Dobro pogledajte svoje dlanove: Ako primetite ovu promenu, moguće je da imate ozbiljno srčano oboljenje
09:10 Zdravlje Stalno ste umorni, "vuče vas krevet"? Ovo je alarm za pojavu brojnih oboljenja, jedno je posebno opasno
12:57 Poznati Pobedila je rak, a sada je dobila još težu dijagnozu: Poznata glumica jedva stoji na nogama, misli da neće još dugo živeti
13:57 Poznati Oglasila se muzička diva: Selin Dion progovorila o svojoj bolesti i poslala jaku poruku
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale