"Bila sam lepa i zgodna, svi su me želeli, a ja sam njega ZAPROSILA": Suzana Mančić iskreno o braku i razvodu sa Nebojšom Kunićem

Naj žena Vesti 12.08.2021 11:04 0

Život Suzane Mančić nije bio lak. Ako bi mogla da nikada ne priča o jednoj temi, to je definitivno bio njen prvi brak sa Nebojšom Kunićem, članom nekada megapopularnog benda "Sedmorica mladih". Oni su se venčali 1989, a osam godina kasnije su se razveli. U međuvremenu dobili su dve ćerke, Teodoru i Nataliju

"Bila sam lepa i zgodna, svi su me želeli, a ja sam njega ZAPROSILA": Suzana Mančić iskreno o braku i razvodu sa Nebojšom Kunićem

Alo

Teška životna priča je Suzani otvorila oči, a ona je u jednom intervjuu rekla:

- Bilo je dana kad sam mislila kako možda nisam prava osoba za duge veze, brak. Međutim, ispostavilo se da grešim, da ipak jesam. Trebalo je samo da nađem pravog muškarca, čoveka koji me razume, koga ja razumem - rekla je jednom Suzana

Iz dugogodišnjeg prijateljstva, kod Suzane i Nebojše rodila se ljubav, pa je nakon toga usledio i brak. "Loto devojka", kako su zvali Suzanu, krala je uzdahe mnogim momcima, mnogi su je čak i prosili, ali se ona nije dala i odluku je donela da će njen muž biti upravo i samo Nebojša Kunić, ali kada je ona to saopštila, javnost je bila potpuno šolirana. Kasnije se Suzana šalila na svoj račun, da je ona Nebojšu zaprosila.

- Obično kažem: onakva devojka, onakva udavača, a zaprosila muža kome je bila treća žena - izgovorila je Suzana u neverici šta je uradila.

Kada je bila na vrhuncu slave, Suzana se okrenula porodici i scenu ostavila za sobom. Dok se Nebojša devedesetih bavio privatnim biznisom, ona ga je, zajedno sa decom pratila od Limasola do Moskve.

Bez previše objašnjenje, kako se udala, tako se i rastala. Pa se sa ćerkama vratila u svoj rodni grad.

- Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane - izjavila je jednom prilikom.

Kasnije je otkrila da ju je suprug omalovažavao govoreći da više nije ni lepa, ni mlada, iako tek što je zakoračila u četrdesete, kao i da je niko ne bi hteo da nije postala njegova žena. Priznala je i da je patila od depresije, zbog čega je redovno posećivala psihologa.

Kada se najmanje nadala, ljubavna sreća zakucala je na njena vrata. Grčki bankar Simeon Ocomokos, koga je upoznala 2000. godine, preko noći joj je "ukrao srce". Viđali su se na relaciji Atina–Beograd, uživali obilazeći svet, a kada je njihova ljubav postala "punoletna", u leto 2018, stali su pred oltar.

- Nekada su muškarci zbunjeni, nesigurni, i ako nešto stvarno želiš, potpuno je svejedno od koga će krenuti inicijativa i ko će probiti led. Mislim da je samo prvi put teško udati se, drugi put to ide lakše, imamo iskustva, znamo koje su nam slabosti. Postanemo svesni vlastitih mana i vrlina, jer čovek s godinam upozna sebe i onda može da život dovede u red.

 

Komentari (0)
Loading