Brat princeze Dajane progovorio o nestanku Kejt Midlton: "Brine me istina o njenom zdravlju, setite se moje sestre"

Jelena Vukelić Vesti 18.03.2024 17:12 0

Brat princeze Dajane, Čarls Spenser, progovorio je o teorijama zavere koje okružuju Kejt Midlton nakon njenog "planiranog operativnog zahvata na stomaku".

Profimedia

Profimedia

- Brinem se za istinu o onome što se dogodilo - rekao je 59-godišnji Spenser za BBC-jevu emisiju "Nedelja sa Laurom Kuenssberg".

Kejt Midlton, supruga Spenserovog bratanca princa Vilijama, bila je predmet glasina na internetu od januara kada je odlučila da napravi pauzu od kraljevskih dužnosti. 

Zatim, kada je 10. marta objavila "izmenjenu" fotografiju sebe i troje dece proširile su se glasine da nešto s Kejt nije u redu. Ona je kasnije priznala da je "sredila" sliku, a Kensingtonska palata je u svom prvom saopštenju nakon njene operacije rekla da se princeza neće javno pojavljivati do "posle Uskrsa", što je izazvalo sve veću zabrinutost javnosti svakim danom.

Voditelj kasnovečernjeg talk showa John Oliver čak se našalio da je Kejt možda "umrla" i da palata to pokušava da zataška.

dajana

Profimedia

 

 

Spencer je tokom svog intervjua uporedio trenutni nivo "internet zavere" sa "medijskim napadom" nakon smrti njegove sestre Diane. Bivša supruga kralja Čarlsa III. imala je 36 godina kada je poginula u fatalnoj saobraćajnoj nesreći u avgustu 1997. u Parizu, nakon što su je paparaci progonili u tunelu.

- Mislim da je nekada bilo opasnije. Ako se osvrnem na '97. i Dajaninu smrt, mislim da su okolnosti njene smrti bile su toliko šokantne da je to nateralo industriju koja podržava paparace da stvarno pažljivije razmotri šta može, a šta ne može da uradi - rekao je.

Ni Kensingtonska palata ni Kejt Midlton nisu se oglasili o teorijama koje prate njen "nestanak".

Podsećamo, tokom vikenda su navodno princeza od Velsa i princ William viđeni u lokalnoj poljoprivrednoj prodavnici, a pritom je princeza izgledala "srećno, zdravo i opušteno".

Komentari (0)
Loading