Ova žena je strah i trepet za muškarce: Evo kako da ,,zavrtite" momke oko malog prsta uz njene savete

Tamara Dronjak Vesti 27.12.2023 14:46 0

Šera Sevn ili ti Sprinkl Sprinkl, je dama koja je bukvalno uzurpirala društvene mreže svojom pojavom.

žene

Printscreen/Instagram

Termin po kojem je poznaje većina fanova ,,Sprinkl Sprinkl", odjeknuo je nakon što su se mnogi muškarci bili ,,razotkriveni" u svojim namerama. Ova žena je izuzetno aktivna na Jutjubu i Tik toku i mnoge pripadnice lepšeg pola su rešile svoje probleme u vezama slušajući njene savete, kako možemo zaključiti po komentarima na njenim snimcima koji imaju milionske preglede.

Udata je i čak sama priznaje da ,,smicalice" kojima se služila su je danas dovele do toga da ima srećan brak sa svojim mužem.

Naime, ona je primetila kako veliki broj žena ima ljubavne probleme i da se ne snalaze u svojim odnosima, a razlog za to je njihova nesigurnost. Kako kaže, muškarci su uspostavili totalnu kontrolu, iako je za ženu prosto i jednostavno da bude ona ta koja ,,udara" šakom o sto.

U svojim videima savetuje žene da što manje pokazuju svoje emocije, jer je to zapravo ključ svega. Sve što je potrebno jeste da se okrenemo sebi, naglašava ona. Žene moraju da obrate pažnju na svoj unutrašnji mir i da se bave samo svojim problemima, da napreduju duhovno i na poslu, i pre svega da vode računa o sebi, odnosno, da budu ženstvene.

 

 

Devojke širom sveta joj postavljaju pitanja i traže odgovore, kako da imaju više samopouzdanja, kako da im muškarac posvećuje više vremena, zašto i šta je razlog ne pronalaska pravog muškarca? Šera kaže da je ženski cilj, stabilna i mirna budućnost, muškarac koji će ih gledati kao princezu i koji će ih voleti najviše na svetu, a to može da ima svaka žena.

Sve što je potrebno jeste da svu svoju pažnju okrenu ka sebi i muškarac će sam ,,trčati" za njima jer muškarci su zapravo zabrinuti kada žena ne pokazuje dovoljno emocija i briga, kako su inače navikli da se postupa u odnosima.

 

 

Dame širom sveta upućuju zahvalnost ovoj influenserki, jer kako kažu, promenila im je život iz korena jer su naučile kako da uz malo truda mogu da dobiju sve što žele.

Komentari (0)
Loading