Mlada voditeljka pobedila tešku bolest: Potresne fotografije Krune Une Mitrović kada se sa samo 12 godina borila za život

Slobodanka Ćorić Vesti 14.11.2023 15:38 1

Mlada voditeljka je sada na svom Instagram profilu podelila potresne fotografije, iz perioda dok je trajalo lečenje, kad je ostala bez kose

kruna una mitrović

Printscreen/Instagram

Mlada voditeljka televizije Hepi Kruna Una Mitrović, koja radnim danima sa Milomirom Marićem informiše naciju je ozbiljan borac, a da malo ljudi to i zna. Ona se samo sa 12 godina borila za svoj život i izborila. 

Naime, Kruna je bila devojčica iz fondacije Aleksandra Šapića, koja je izlečila jako retku bolest. Kruna Una je imala Burkitov limfon, koja je jako retka, maligna i agresivna bolest, ali je uspela da je pobedi. Ona se manje od godinu dana borila i na kraju izborila. Otišla je na bezazlenu operaciju krajnika međutim, nakon 20 dana problem se vratio. Tada je otkriveno da ima maligno obolenje non hočkins limfom, da nije reč o upaljenom krajniku. Bio je to posle operacije recidiv.

Mlada voditeljka je sada na svom Instagram profilu podelila potresne fotografije, iz perioda dok je trajalo lečenje, kad je ostala bez kose. Kruna Una je uporedila sebe sad i iz teškog perioda i snažnom porukom svima pokazala koliki je borac. 

- Dižem se iz pepela - napisala je ona. 

Voditeljka je u komentarima dobila reči podrške i čestitki jer je bila dovoljno jaka, hrabra i imala vere tokom borbe, a na kraju pobedila opaku i retku bolest. 

Komentari (1)
Loading
Sanja
15.11.2023 14:46

BRAVO , BRAVO ZA SVE , USPELA SI I SLUSAJ TVOG DIVNOG UCITELJA .