Odoleli su trendu razvoda: Elsa Pataki i Kris Hemsvort uslikani na plaži, sa razlogom nose titulu najlepšeg slavnog para

Olja Jelić Vesti 04.11.2023 10:23 0

Glumac Kris Hemsvort i njegova lepša polovina, takođe, glumica Elsa Pataki godinama važe za najskladniji par.

Elsa Pataki i Kris Hemsvort

Profimedia

Ljubav Krisa Hemsvorta i Else Pataki je odolela fenomenu razvoda koji, trenutno, pogađa holivudski svet, a kruna njihove ljubavi su deca, čak njih troje.

Kako bi sačuvali svoju vezu, ali i živce, porodica se pre nekoliko godina preselila iz Los Anđelesa u Australiju. Njih dvoje su u srećnom braku već 13 godina, a sam glumac je u jednom od svojih mnogobrojnih intervjua ispričao i kako su se upoznali.

"Zapravo nas je upoznao njen agent filma ‘Brzi i žestoki’ koji je tada snimala. Smestio nam je sastanak na slepo i tada je sve počelo. U samo nekoliko sati ceo mi se svet izokrenuo. Pre nisam mislio da leptirići u stomaku postoje. Zaista postoje", ispričao je jednom prilikom Kris.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Ko je Elsa Pataki?

Elsa je rođena u Madridu. Otac joj je čuveni španski biohemičar Hose Francisko Lafuente, a majka Kristina Meianu Pataki je istoričaka koja se specijalizovala za kulturno nasleđe Mađarske i Rumunije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE España (@elle_spain)

 

Pataki je završiila novinarstvo na Univeritetu CEU San Pablo i tokom studiranja je istovremeno išla na časove glume. Pored talenta za pisanje i glumu, Elsa tečno govori pet jezika - rumunsku, engleski, italijanski, portugalski i francuski. prenosi Super žena. 

 

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading