Pozirala u donjem vešu za Noć veštica: Hejli Biber zapalila instagram i odglumila svima poznatu scenu iz filma

Vesti 30.10.2023 12:45 0

Hejli Biber na Instagramu se pohvalila svojim kostimom za Noć veštica koji je bio inspirisan ulogom Carmen Electre u filmu "Scary Movie".

Hejli Biber

Printscreen/Instagram

Manekenka se skinula u donji veš kako bi predstavila Karmen Elektru u kultnoj uvodnoj sceni horor-komedije iz 2000. godine.

U nizu fotografija može se videti u čipkanom setu belog donjeg veša te "Converse" patikama. Kosu je nosila zalizanu baš kao što je Elektra uradila u sceni u kojoj je glumila ludu devojku. Nakon scene gde je juri "Ghostface", ona biva izbodena, ali ju je spasio implant u grudima.

 

 

 

 

Inspirisana poznatom scenom, podelila je i fotografiju na kojoj je obučena kao glumica u filmu, u belom džemperu i koristi fiksni telefon da pozove pomoć pre nego što je dočeka opasnost.

Osnivačica brenda "Rhode Skin" dan ranije pokazala je još jedan kostim, a ona i njen suprug Justin Bieber maskirali su se popularne Flinstounse.

 

 

 

 

Hejli se obukla kao Pebls, dok je Džustin bez majice oživio "Bamm-Bamma" na zabavi za Noć veštica u Los Anđelesu .

Džustin je odlučio da se pojavi bez majice te je pokazao brojne tetovaže koje krase njegov gornji dio tela.

 

 

 

@najzena.rs Šta vi više volite da nosite? Štikle ili ravno? #moda #fashion #žena #najžena #fypシ゚viral #fyf ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading