Čendler iz "Prijatelja" preminuo u 55. godini: Podelio je sliku pre kobnog događaja, a evo na šta sumnjaju stručnjaci

Vesti 29.10.2023 10:28 0

Glumac Metju Peri preminuo je iznenada u 55. godini života, a evo šta stručnjaci kažu da je uzrok.

metju

Shutterstock

Smrt holivudskog glumca istražuje policija u Los Anđelesu, a kako se za sada zna, ne postoji sumnja ni za kakvo krivično delo, prenosi "CNN".

Glumac je najverovovatnije izgubio život davljenjem u svom domu, a kako potparol vatrogasne službe Brajan Hamfri govori, poziv za pomoć je stigao u 16:47 za davljenje u vodi, ali nije rečeno o kakvoj vodi je reč.

Glumac je neposredno pre smrti podelio sliku na svom instagram profilu kako uživa i pozira u đakuziju, a kako nezvanični izvori tvrde, telo mu je u đakuziju i pronađeno.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

 

 

Glumac je otovreno pričao o zavisnosti od narkotika i alkohola i u novembru 2022. godine je podelio memoare "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", u kojima je pričao o borbama koje ga prate čitav život.

Otkrio je da je upotrebom opioda došlo do rupture ili pucanja debelog creva u 49. godini, kada su mu lekari 2% šanse da preživi. Dve nedelje je proveo u komi, a potom i nekoliko meseci u bolničkom krevetu, gde je bilo potrebno čak 14 operacija da bi se oporavio.

Metju Peri je istakao da je tokom života čak 15 puta bio na rehabilitaciji, u nadi da će pobediti zavisnost i dovede život u red.

" Ono što me najviše iznenađuje je moja otpornost " rekao je Metju za "Peole" nakon objavljivanja autobiografije. "Način na koji mogu da se oporavim od sveg ovog mučenja i grozote. Želim da ispričam svoju priču, iako je pomalo strašno podeliti sve svoje tajne u knjizi, ali nisam ništa izostavio. Sve je tu."

 "Uticaj njegove komičarske genijalnosti se osetio širom sveta, a njegovo nasleđe će živeti u srcima mnogih. Ovo je sreparajući dan i mi šaljemo njegovoj porodici ljubav, kao i njegovim najmilijima i svim njegovim vernim obožavaocima.", navodi Vorner Bos kompanija, čije je ekipe Metju Peri bio neizostavan član.

 

 

Komentari (0)
Loading