Skandal! Na crvenom tepihu sevnulo međunožje: Toliko je bilo neprijatno da je pokušala da sakrije, ali je bilo kasno

Slobodanka Ćorić Vesti 07.09.2023 11:22 0

Brazilska manekenka Sofia Resing izabrala je belo odelo od tila sa folijama umotanim u ogrtač. Rezultat je bi baš neizvestan

Sofia Resing

Profimedia

Manekenka Sofija Rezing pojavila se na Filmskom festivalu u Veneciji, noseći kreaciju koja je otkrivala njeno međunožje. Jedan od najprestižnijih filmskih događaja na svetu, festival u Veneciji (Mostra), koji će trajati do 9. septembra privukao je mnoge javne ličnosti, koje su još jednom iskoristile priliku da zablistaju na crvenom tepihu.

Sofia Resing

Profimedia

 

Iako ste mogli da vidite razne svečane kombinacije, neke dame, poput manekenke Sofije Rezing, bile su nešto slobodnijeg duha, piše Informer.rs.

Njena pojava je za mnoge bila skandalozna, s obzirom na to da je unela malo lascivnosti i drame.

O Sofijinom smelom i zavodljivom izdanju se naveliko govorilo, što zapravo i ne čudi, jer je pokazala možda i više nego što je planirala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA RESING (@sofiaresing)

Lepa Brazilka se pojavila u potpuno prozirnim pantalonama od belog tila, a ispod njih je obukla gaćice u boji kože, koje su ipak bile i te kako minijaturne u prednjem delu

Ona je u jednom trenutku pokušala da sakrije svoju intimnu regiju, prekrivši je rukama, ali je na kraju odustala od toga i jednostavno nastavila da pozira.

Komentari (0)
Loading